سلام دوست جونيا، كسي ميتونه كمكم كنه؟ يه چربي سوز ميخوام كه ٥،٦ كيلو كم كنم، اگه لازم باشه دركنارش رژيم هم ميگيرم اما ميخوام زود اثر كنه، هي دوكيلو كم ميكنم بعدش قفل ميكنمو ول ميكنم دوباره دوكيلو برميگرده، خسته شدم🤦🏻♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
💋 ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗. 💟برماگذشت نیک وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖. 💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤ 💘دست خالی که نمیشود به پیشواز خاطره رفت ! من هم وقتی چمدانم پر از گریه شد راه میافتم …❤
دوستم فلوکستین خورد یک ماه ۷ کیلو کم کرد حالا نننری بخووووری😁این قرص برا اعصاب ولی عوارض کوتاه مدتش انگار بی اشتهایه بعد صبحانه میخورد میگفت کلا از خوردن افتادم میل به هیچی نداشت ناهار کلا نمیخورد شام هم کم.