2777
2789
عنوان

معرفي قرص چربي سوز بانوان

216 بازدید | 17 پست

سلام دوست جونيا، كسي ميتونه كمكم كنه؟ يه چربي سوز ميخوام كه ٥،٦ كيلو كم كنم، اگه لازم باشه دركنارش رژيم هم ميگيرم اما ميخوام زود اثر كنه، هي دوكيلو كم ميكنم بعدش قفل ميكنمو ول ميكنم دوباره دوكيلو برميگرده، خسته شدم🤦🏻‍♀️

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایکم کنید لطفا

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …

دوستم فلوکستین خورد یک ماه ۷ کیلو کم کرد حالا نننری بخووووری😁این قرص برا اعصاب ولی عوارض کوتاه مدتش انگار بی اشتهایه بعد صبحانه میخورد میگفت کلا از خوردن افتادم میل به هیچی نداشت ناهار کلا نمیخورد شام هم کم.

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
ونوستات بزن اینترنت بهت میگه چطوری مصرف کنیش

اسمش رو ديدم توي نت، ضرر نداره؟ يه جا نوشته بود استفاده طولاني مدتش ممكنه باعث سرطان روده بزرگ شه، شما استفاده كردي؟ اثر داره واقعا؟

دوستم فلوکستین خورد یک ماه ۷ کیلو کم کرد حالا نننری بخووووری😁این قرص برا اعصاب ولی عوارض کوتاه مدتش ...

😂

حالا برا اعصاب ميخوردش يا براي لاغري؟

اسمش رو ديدم توي نت، ضرر نداره؟ يه جا نوشته بود استفاده طولاني مدتش ممكنه باعث سرطان روده بزرگ شه، ش ...

نه استفاده نکردم ولی شنیدم 

لطفا برای سلامتی مادرم صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد 
دوستم فلوکستین خورد یک ماه ۷ کیلو کم کرد حالا نننری بخووووری😁این قرص برا اعصاب ولی عوارض کوتاه مدتش ...

عوارض بلند مدتش چی 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
چ بد، خب به دكتر بگو داروت رو عوض كنه

دیگه باشگاه میرم رژیم هم دارم وزنم خیلی سخت میاد پایین ولی خب باز بهتر از قبل که قرص تیروئید نمیخوردم و یهو کلی وزنم رفته بود بالا

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون