2777
2789
عنوان

IUI😭😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 70 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل تو از تصمیم دکتر ناراحت شدم ولی الان خداروشکر میکنم که آی یو آی رو انجام دادم و خدا بهم لطف ...

اخی چه امیدوار شدم

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
زنده باشی عزیزم.  من و شوهرم داغون شدیم . جالبه که هنوزم امیدواریم . یکی نیست بگه خدا اگه میخو ...

همین ک امیدوارید خیلی خوبه. چرا میده ولی کی معلوم نی. ایشالا ب زودی زود

من تهران هستم . دفترچه ارتش هم قبول میکنن؟

آره

خیلی ناچیزه هزینه درمان تو مرکز ناباروری

بجای اینکه اینهمه پول ویزیت مطب و ... بدی یبار برو اون مرکز با هزینه ی کم با دقت مشکلتو بررسی میکنی و ان شاالله نتیجه میگیری

اخی چه امیدوار شدم

ان شاالله زودتر نتیجه بگیرین

بچه ی من چندروزه که بدنیا اومده

پارسال اینموقع اصلا فکرشم نمیکردم سال بعدش بچم کنارم باشه.اصلا داشتم خودمو میباختم که نذاشتم و رفتم آی یو آی کردم

واسه شما هم این روزارو از خدا میخوام😘

اره ولی چرا من نباید راحت مثل بقیه باردار بشم😟

من هم چهاردوره کلومفین و امپول اچ سی جی و ... مصرف کردم اما با وجود تخمک عالی باردار نشدم دکترم گفت باید بری ای یو ای دنیا رو سرم خراب شو ولی من بیخیال درمان شدم استرس هامم کمتر شد ماه بعد بطور طبیعی باردار شدم چندوقت فکرتو ازاد کن مطمئن باش جواب میده

واسه من نزدیک ۲ساله همش هرماه دکترم😟 شنبه سونو دارم امپول hmg زدم اگه نشه باید برم😞

عزیزم باید یه دکتر خوب بری قضیمو میگم بخون: 

من ۹ ماه بعد ازدواجم با اقدام طبیعی باردار شدم ۲ الی ۳ ماه قبل اقدام بدای چکاپ رفتم پیش یه دکتر که میگفتن عالیه ...اون بارداریم تو ۵ هفتگی افتادم به لکه بینی و خلاصه سقط شد...و بعدش از من آزمایشهای مربوط به سقطو گرفت ...چند ماه بعدش دوباره رفتم پیشش برای اقدام  تا ۳ ماه تحت نظرش دارو مصرف کردم...

تو نت میخوندم که سقط هم میتونه عاملش زن باشه و هم مرد ...دکترم اصلن از شوهرم آز نخواست...

بعدش یکی از دوستام که الهی خدا خیرش بده دکتر مهدی صبا رو بهم معرفی کرد کلن ۳ بار رفتم پیشش بار اول که رفتم از منو دید گفت مشکلی برای بارداری نداری و گفت حتما شوهرت باید آزمایش و سونو  بده الهی همیشه سلامت باشه  سری دوم آز خون و اسپرم و سونو رو دید گفت خانم شما نمیتونی ازین آقا طبیعی باردار بشی .باید با روش آزمایشگاهی اقدام کنید الکی نرید دکترهای دیگه وقتتونو هدر ندین ...خلاصه شوهرم گفت  من  میرم اورولوز مشکلمو حل میکنم ...۱ سالو نیم گذشت و من با دوبار iuiحامله شدم خدارو شکر....

ته حرف اینه دکتر آدم باید خوب و دلسوز باشه .بعضیا برای پول آدمو هی میبرن هی میارن