تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
ان تی منم ۲/۲ هست تو ۱۲ هفته و یک روز.هنوز ازمایش ندادم.خوردم به تعطیلات.خیلی استرس دارم.ببخشید آمین ...
عزیزم امنیو نده هزینش 2ملیونه تو ازمایگاه نرگس اهواز من ان تیم 3.1بود ولی امنیو ندادم درصد سقط داره یه سوزن از شیکمت وارد رحمت میکنن اب از کیسه اب بچه میکشن من سل فری دادم از خون مادره
من دکترم گفت امنیو گفتم نمیدم گفت باید بدی گفتم نمیخوام امنیو 99درصد درسته سل فری98برا به درصد ریسک ...
من دقیق پرسیدم منم همین فکر و میکردم میگفتم سل فری میدم منظور از اینکه سل فری ۹۸ درسته یعنی سه تا از کروموزومها رو مورد بررسی قرار میده آمینو علاوه برای اون کروموزمها بقیه کروموزومهارو هم بررسی میکنه بخاطر همین میگن وقتی سل فری خوب باشه بچه تا ۹۸ درصد سالمه و آمینو خوب بدشه بچه تا صد در صد از نظر کروموزومی سالمه فقط بعدش باید یه اکوی قلب انجام بشه که انشاءا.. قلبش هم سالم باشه