2777
2789
عنوان

کسی بوده عدد ان تی تو سونو بالای ۳.۵ باشه و بچش سالم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4254 بازدید | 48 پست
ان تی منم ۲/۲ هست تو ۱۲ هفته و یک روز.هنوز ازمایش ندادم.خوردم به تعطیلات.خیلی استرس دارم.ببخشید آمین ...

نگران نباش متل شماهم ایشالا سالمه دوست یک۱نودهشت بوددکترگفت سالمه هیچی نیس

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان تی منم ۲/۲ هست تو ۱۲ هفته و یک روز.هنوز ازمایش ندادم.خوردم به تعطیلات.خیلی استرس دارم.ببخشید آمین ...

به من دکترم کاینیک کریمی نژادو پیشنهاد داد بایه سوزن خیلی ریز از کیسه آب نمونه میگیرند و هزینه اونم حدودا یک میلیونو هشتصد تومن میشه

۲.۲ خوبه ولی آزمایش بدی خیالت راحت میشه ،انشاءا.. سالمه سالمه نی نیت

عزیزم امنیو نده هزینش 2ملیونه تو ازمایگاه نرگس اهواز من ان تیم 3.1بود ولی امنیو ندادم درصد سقط داره یه سوزن از شیکمت وارد رحمت میکنن اب از کیسه اب بچه میکشن من سل فری دادم از خون مادره

به بیشتریا دکترم می گفت ولی چون عدد ان تیم بالا بود نگفت ،گفت حالا آزمایش آمینوتو انجام بده

تو ۱۲هفته میگن؟؟دکتر منم نگفت.منم نپرسیدم.شنبه باز میرم.یعنی مشخصه؟؟اخه تو عکس سونو قسمت پاهاش اصلا خوب نیفتاده.عکس سونو رو داری بفرستی؟

جدا؟؟چه خطرناک.اگه لازم شد مجبورم یکیشو بدم که سل فری رو میدم

من دکترم گفت امنیو گفتم نمیدم گفت باید بدی گفتم نمیخوام امنیو 99درصد درسته سل فری98برا به درصد ریسک نمیکنم بچم سقط بشه گفت باش دست خودته 

من دکترم گفت امنیو گفتم نمیدم گفت باید بدی گفتم نمیخوام امنیو 99درصد درسته سل فری98برا به درصد ریسک ...

من دقیق پرسیدم منم همین فکر و میکردم میگفتم سل فری میدم منظور از اینکه سل فری ۹۸ درسته یعنی سه تا از کروموزومها رو مورد بررسی قرار میده آمینو علاوه برای اون کروموزمها بقیه کروموزومهارو هم بررسی میکنه بخاطر همین میگن وقتی سل فری خوب باشه بچه تا ۹۸ درصد سالمه و آمینو خوب بدشه بچه تا صد در صد از نظر کروموزومی سالمه فقط بعدش باید یه اکوی قلب انجام بشه که انشاءا.. قلبش هم سالم باشه