2777
2789

من دارم طلاق میگیرم. یه پسر ۲ ساله دارم که حضانتش با خودمه

اما به خاطر اینکه نمیدونم قراره چی بشه یکم اضطراب دارم. نمیدونم از پس مخارجش به تنهایی برمیام یا نه، خیلی از نظر مالی تحت فشارم..

دنیای بعد از جدایی با وجود یک بچه خیلی برام ناشناخته‌ست و تصورش ترسناکه یه مقدار..

میشه یکم برام توضیح بدید چجوریه؟ از سختیا و خوشیاش بگید لطفاً 

🙏

عزیزم بچه خرج داره قانونی هست که پدرش خرجیه بچه رو بده اگه هست که حتما سفت و سخت پیگیرش باس

شما جدا شدی؟ 

خرجیشو که میده، اما دست خودشم تنگه

به قول خودت بچه خرج داره 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما جدا شدی؟  خرجیشو که میده، اما دست خودشم تنگه به قول خودت بچه خرج داره 😔

نه عزیزم جدا نشدم اتفاقا منم یه پسر دو ساله دارم الان زیاد خرجی نداره فقط تغذیه و لباسه ولی بزرگتر که بشه به سن مهد و مدرسه برسه بیشتر میشه بهتره خودتم سرکار بری و پس انداز کنی روحیتو نباز و قوی باش انشالله که در کنارت بهترینا رو خواهد داشت 

منم خیلی دلم میخواد جدا شم .. پسرم سه سال و نیمه هست.... اما من شرایط مالی خوبی دارم.... مشکلم اینه که اگع بخوام جدا بشم باید قید بچمو بزنم چون نه باباش ازش میگذره و نه پسرم موندن با منو به باباش ترجیح میده.... 

نترس   سخته اما میگذره  منم دخترم یکسالش بود جدا شدم الان  ۸ سالشه  از اول هم با ...

خدا حفظش کنه برات

امیدوارم هرچه سریعتر این روزای سخت بگذره. دلم برای بچم کبابه. طفل معصوم از همه جا بیخبر..

نترس   سخته اما میگذره  منم دخترم یکسالش بود جدا شدم الان  ۸ سالشه  از اول هم با ...

میشه درخواست دوستی ام رو قبول کنید؟ دخترم 2 سالشه میخوام جدا بشم اما بقول استارتر از دنیای بعد از طلاق میترسم 

...