2777
2789

سلام دوستام من هفته ۳۰تومن از شوهرم پول میگیرم حتی بعضی وقتا میشه که پول نداره مثلا الان دوهفته اصلا بهم پول نداده یا سالی ی بار خرید مانتو و شلوار و اینا دارم مسافرت که از اول ازدواجم تا حالا فقط مشهد خیلی وقتها مثل این هفته های اخیر ۳۰تومنم نمیده شده حتی سه الی چار هفته بدون پول بودم طلام که در حال حاضر ندارم فقط ی جفت گوشواره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینجا که شما خیلی خانمی که تو این شرایط سکوت کردی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

عزیزم بستگی ب شرایطتت داره الان من جات بودم نمیتونستم. تحمل کنم ولی شاید شوهرت نداره و توام از اول قبولش کردی ولی اگه داره و در این حده قضیه اش فرق داره

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

منم اینجوریم،،،خب ندارن چیکار کنن ،،،به تاپیکای نی نی سایتی هم نگاه نکن،،،که یکی روزانه 40 ت برای خودش از شوهرش میگیره،،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

همش بستگی به وضع مالی شوهرت داره.به اندازه توانش توقع داشته باش

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت