2777
2789
عنوان

وای خدا چرا اینجوری میشم وقتی....

176 بازدید | 14 پست

پشت فرمون میشینم

یعنی قشنگ گیج میزنم

این استرس لعنتی گیجم میکنه

واسه گواهی نامه م ثبت نام کردم باااااااااید با ترسم بجنگم ولی آخه چه جوری؟؟؟؟

الآن میگما ولی تا پشت فرمون میشینم تپش قلب میگیرم

اعصابم خورده از خودم

کسی بوده مث من باشه ؟

چیکار کنم من الآن 

راهی هست واسه مقابله با استرسم؟

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

گواهی نامه نگیر من دو ساله بدون گواهی نامه دارم رانندگی میکنم  

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی استرس داشتم موقع امتحان جوری که پاهام نمیتونستم بذارم رو کلاج از بس میلرزید خود اموزشگاه یه قرص بهم داد خوردم خیلی اروم شدم 

صورتی بود گفت مال تپش قلبه اسمش یادم نیست 

منم شنبه ای رفتم امتحان دادم همشم بلد بودم استرسم نداشنم فقط معلمم کس دیگه ای بود دوروز قبل امتحان کلاس گذاشت ولی رفتش مسافرت یه اقا گذاشت جای خودش.دوبل رو اشتباه توۻیح داد وگفت اینی که من میگم درسته موقع امتحان دوبلم رفت تو جدول....

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
گواهی نامه نگیر من دو ساله بدون گواهی نامه دارم رانندگی میکنم    

نمیشه که

خطر داره...

من تپش قلب میگیرم بلا نسبت شما مث اوسگلا میشم

اه

از خودم بدم میاد اون لحظه

منم خیلی استرس داشتم موقع امتحان جوری که پاهام نمیتونستم بذارم رو کلاج از بس میلرزید خود اموزشگاه یه ...

پرو پرانول بوده حتمی

واسه تپش قلبه

نمیشه که خطر داره... من تپش قلب میگیرم بلا نسبت شما مث اوسگلا میشم اه از خودم بدم میاد اون لحظه

استرس برا چی بگو شد شد نشد نشد 

از زمین خاکی شروع کن

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
منم شنبه ای رفتم امتحان دادم همشم بلد بودم استرسم نداشنم فقط معلمم کس دیگه ای بود دوروز قبل امتحان ک ...

خانوم بود معلمت؟

من میخوام با آقا بردارم...

به نظرت با این شرایط ترس من خانوم بهتره یا آقا؟

خانوم بود معلمت؟ من میخوام با آقا بردارم... به نظرت با این شرایط ترس من خانوم بهتره یا آقا؟

خانوم بود معلمم.عزیز ببین من با خانوم راحت ترم موقع اموزش خیلیییی راحتا.کلی باهم صحبت میکردیم وبگو وبخند.ولی اقا نمیشه وحتما باید سر اموزش ها کسی ببری همراهت.ولی برا امتحان اقا ازت امتحان میگیره شاید یه کم دست پاچه بشی.هرچند بار اول همههههههه رو رد میکنن اونایی که بار اولشونه

خانوم بود معلمم.عزیز ببین من با خانوم راحت ترم موقع اموزش خیلیییی راحتا.کلی باهم صحبت میکردیم وبگو و ...

آره راست میگی

همسرمم گفته آقا برداری باید با کسی بری تنها نمیزارم...

آخه تو این آموزشگاه از دو تا مربی آقا خیلی تعریف شنیدم

خانوما رو باید بپرسم از کسایی که گرفتن اونجا...

ممنونم ازت عزیزدلم♥

آره راست میگی همسرمم گفته آقا برداری باید با کسی بری تنها نمیزارم... آخه تو این آموزشگاه از دو تا ...

اوهوم.جدای از اینکه همسرت اجازه نده خوده اموزشگاهم نمیزاره.یاخانوم بری درکت میکنه.خیلی بهتره..فدات عزیزم