2777
2789

زیر نظر دکترش شروع کن.

تجربه ی من اینه که نه زودتر نه دیرتر شروع کنیم.

من چندروز  بعد واکسن ۶ماهگی شروع کردم.

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال منم هس بچه من چهار ماه و نیمشه وقتی چیزی میخوریم دهنمونو نگا میکنه دلم میسوزه این یکی دو روزه میوه اینا میخوردیم میدادم یه زبون بزنه ضرر نداره ؟؟

میشه برا صلوات بفرستید محتاجم ب دعاهاتون    
زیر نظر دکترش شروع کن. تجربه ی من اینه که نه زودتر نه دیرتر شروع کنیم. من چندروز  بعد واکسن ۶ ...

دکترش گفت ا ۴ ماهگی میتونی بش بدی من میخام ا اول ۵ ماهگیش شرو کنم 

خدایا پشت و پناهم باش 
سوال منم هس بچه من چهار ماه و نیمشه وقتی چیزی میخوریم دهنمونو نگا میکنه دلم میسوزه این یکی دو روزه م ...

5 ماهش تموم شد سخت نگیر لعاب برنج بهش بده ولی از غذای خودتون نده فلفلو ادویه داره حساسیت میکنه 

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
میگن بچه هایی که زودتر غذا رو شردع میکنن خوش غذاتر میشن. تو بقیه کشورها زودتر شروع میکنن فقط ایرلن ت ...

اره واقعا برادر زادم ا اول ۴ شرو کرد همجور غذا میخوره 

خدایا پشت و پناهم باش 
غذای خودمون ک‌نه ..

آره غذای خودتونو ندید خدایی نکرده حساسیت میکنه

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗