2777
2789
عنوان

خوشگلاي چالش جذب عشق و خوشبختي

894 بازدید | 58 پست

خانماي گل چالش دفتر چهل برگمون ميخايم تا شنبه ك خاسيم شروع كنيم تجسم و انرژي مثبت و كار كنيم 

پايه؟؟

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی به طور کلی روی چی کار میکنی و هدفت چیه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خب بچه ها من توضيح دادم اين چالش و حالا ميخايم تجسم كنيم 

حواستون باشه هيچكس از خواستتون و اين جذبتون خبردار نشه ممكنه انرژي منفي بذاره 

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...
یکم بیشترازاول توضیح بده😘

خب بچه ها اول ي توضيح درباره جذب ميدم اونايي ك نميدونن توي اين قانون ميگه كائنات انسان و اشرف مخلوقات ميدونن بخاطر همين هر خواسته اي ك داشته باشي و برات فراهم ميكنن 

ايمان ب كائنات يني ايمان ب خدا