2777
2789

سلاممم دوستای عزیزم..من هفته دیگ جهاز چینونمه هنوز هیچی تزئیناتی واسه خونم نگرفتم خودم پولامو جمع کردم ک ب بابام فشار نیاد دیگه.. خودم عاشق انگلیش هوم و اکسسوری های جدید و فانتزی ام مثلا این فانوس سه تاییا ولی خیلیییی گرونه کسی پیجی فروشگاهی داخل اینستا سراغ نداره ک ارزون تر بفروشه من ازش خرید کنم؟ 

یه سوال دیگ در کل برا خوشگل چیدن جهاز چ ایده هایی دازین من خیلی کم تجربم تاحالا جهاز کسی رو هم ندیدم😢

عزیزم مبارکه. ما رسم نداریم جهازمونو بچینیم و دیگران بیان ببینن. واسه همینم تزیین خاصی تدارک ندیدم اصلا فقط همون چیدمان ساده. ولی میتونی از اینستا پیج های جهیزیه عروس کلی ایده بگیری. من حتی وسیله برقیامم تو کاببنت جا دادم. 

عزیزم مبارکه. ما رسم نداریم جهازمونو بچینیم و دیگران بیان ببینن. واسه همینم تزیین خاصی تدارک ندیدم ا ...

مرسی عزیزم واقعا خوشبحالت من اصفهانیم اینجا خیلی داغونه ازین نظر حتی میگن مثلا چرا نقره ندادن چرا تابلو فرش ندارن و.... هیچچچچ کاریشم نمیشه کرد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارکه. ما رسم نداریم جهازمونو بچینیم و دیگران بیان ببینن. واسه همینم تزیین خاصی تدارک ندیدم ا ...

ما هم این رسمو نداریم 

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃
مرسی عزیزم واقعا خوشبحالت من اصفهانیم اینجا خیلی داغونه ازین نظر حتی میگن مثلا چرا نقره ندادن چرا تا ...

اره منم عقدم و واقعا درکت میکنم عزیزدلم

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃