2777
2789
عنوان

انتخاب اسم خانوما کمک!!!تیارا آرشیدا دلارام

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 69 پست
تیارا اصلا دلارام شاید ولی بیشتر فکر کن بگرد برای اسم

آخ که خیلی گشتم .. اینا روهم از بین این اسم ها گلچین کردم.آدرینا.آرشیناز.مهدیس .مهتا.تارا.مانیا.دلربا.درسا.رزا.سانیا.آریانا...بچه اول خعععععلی سخته!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر از همه دلوین به عابد میاد و قشنگ تره 

اما تیارا با وجود معنی قشنگش تو زبان ترکی یعنی دیزی

دلارام هم که از اسمای مورد علاقمه اما واسه ى دهه نودی قدیمیه 

آرشیدا هم عالیه 👍👍👌👌

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 
آ ه واقعا سخته ولی مهم اینه خودت خوشت بیاد وقتی نظر بخای هرکی یه چیزی میگه بدتر گیج میشی من یه تاپیک ...

خخخخخ بعد چی گذاشتی در نهایت؟..تتاثیری هم رو انتخابا گذاشت ..از آخر از کی مشاوره قطعی گرفتی بعد اسم اش رو قطعی گذاشتی؟

وای خدا!!! باورتون میشه..

دلوین 17تا رای

دلارام. 9تا رای

آرشیدا 4تا رای 

تیارا 1رای 

مثبت آوردن ..

من بیشتر گیج شدم !..شما خانوما در آخر برای نظر قطعی تون با کی مشورت کردین؟