2777
2789
عنوان

انتخاب اسم خانوما کمک!!!تیارا آرشیدا دلارام

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 69 پست
آره عزیزم. ولی دلوین برای ما تازگی داره و الان خیلی مد شده😄 یه دختر نازم هست تو اینستا خیلی خوشگله ...

ولی اسم دختر یا پسر بعدیم رو به نظرت چی بزارم؟..اسمش تک و خاصه برای همین می پرسم ..نظرت چیه در باره بچه بعدیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم. ولی دلوین برای ما تازگی داره و الان خیلی مد شده😄 یه دختر نازم هست تو اینستا خیلی خوشگله ...

اره ميشمامش خيلي خوشگله پسرم عاشقشه همش ميره اون عكسش رو كه لباس كفشدوزك پوشيده مياره ميگه زود باش ماكان بهش بگو قربونت برم منننن!!!!!!

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
ولی اسم دختر یا پسر بعدیم رو به نظرت چی بزارم؟..اسمش تک و خاصه برای همین می پرسم ..نظرت چیه در باره ...

دلوین سوین

دلوین دیاکو

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
اره ميشمامش خيلي خوشگله پسرم عاشقشه همش ميره اون عكسش رو كه لباس كفشدوزك پوشيده مياره ميگه زود ...

الهی عزیززززززم چه مهربون😍😍😍😍😙😙

ماشالا واقعا نازه خدا ببخشه به پدر مادرش😙😍

ولی اسم پارسا به فامیلی شوهرت میاد

پارسا عابد😊

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
ارشیدا نزاررر...دختر عموم گذاشته همه بهش ایراد میگیرن که چه اسمیه اخه یجوریه کلا ...دلارام خوبه

اوهوم چه ایرادی گرفتن؟..وقتی میگن آرشیدا یاد چی میافتن که میگن جالب نیس؟