2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک کشمشی.واقعیتش واسه بار دومه کیک درست میکنم خیلی وارد نیستم تو اینکار

اهان خوبه عزیزم .اشکال نداره عزیزم من انقد کیک خراب کردم تا راه افتادم ازهربار کیک پختن تجربه بگیر 

ببخشیدا خواستم بگم من شوهرم شب میاد این کیکو یخچال بزارم یا بیرون که تا اون موقع خمیر یا سفت نشه؟؟؟

همون بیرون میزاشتی و روشو سلفون میکشیدی نرم و تازه میمونه .ببخشید عزیزم من نبودم اون موقع جواب بدم یدفه ایی کاری پیش اومد 

همون بیرون میزاشتی و روشو سلفون میکشیدی نرم و تازه میمونه .ببخشید عزیزم من نبودم اون موقع جواب بدم ی ...

سلام عزیزم خوبی.ببخشید مزاحمت شدم.میخوام شیرینی بپزم....نوشته شکلات تلخ رو باید بزارم ذوب شه..خواستم ببینم دویست گرم شکلات تلخ رو از کجا بگیرم ..بقالی یا شیرینی فروشی.