2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه فِتنه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 7060 بازدید | 211 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همون کم سنی سیاست نداری.عروس گرفتن کلفت که نگرفتن..بزرگترین اشتباهت شستن ظرفه..

رفتی نشستی کنار شیر اب تو حیاط تا اجازه از بالا برسه شما ظرفا بشوری..

وای فکر کردن بهشم آزارم میده

من ۱۶ ساله ازدواج کردم اینقدر بی احترامی ندیدم از مادرشوهرم

ب خودت احترام بزار

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

برادرشوهرم از حمام اومد بیرون خواستم ظرفارو شروع کنم ب شستن دیدم شوهرم رفت

بعدشم پدرشوهرم

و من تا ساعت یک شب تو حیاط منتظر موندم.

خلاصه اومدن بیرون من ظرفارو شستم

بدون کمک تنهایی بلند کردم بزور گذاشتم رو ایوون

بعد خواستم برم لباسای کثیفمو بزارم تو لباسشویی

دیدم مادرشوهرم لباسشویی رو روشن کرده!!

لباسای منم مونده بود..

همون کم سنی سیاست نداری.عروس گرفتن کلفت که نگرفتن..بزرگترین اشتباهت شستن ظرفه.. رفتی نشستی کنار شیر ...

والا گف اب قطه پس بگو میرم استراحت کنم

خنگههههه بکیرم خرخره شوبجوامااااااااا

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

شوهرم رفت خوابید..رفتم حمام..لباسامم بردم‌بشورم

مجبور بودم چون برای فردا لباس تمیز نداشتم 

لباسام بیشترشون خونه باباممه چون فقط تو تعطیلات میرم خونه مادزشوهرم اینا برا همین کم میبرم لباس.

استارتر حقته من از ادم های ضعیف و ذلیل بدم میاد اخه مگه مجبور بودی با اون همه درد ظرف بشوری شوهرت حر ...

موافقم شوهرش اگه خیلی ناراحته خودش بشوره

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
برادرشوهرم از حمام اومد بیرون خواستم ظرفارو شروع کنم ب شستن دیدم شوهرم رفت بعدشم پدرشوهرم و من تا ...

ادرست کجاس؟بیام بکشمت

اییییششششش

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
استارتر حقته من از ادم های ضعیف و ذلیل بدم میاد اخه مگه مجبور بودی با اون همه درد ظرف بشوری شوهرت حر ...

موافقم خودش اجازه ميده بهش ظلم كنن 

اون اگه من بودم مادرشوهر و برادرشو خودشو پدرشوهرو منفجر ميكردم

برو بابا مگه من خدمتكا.رشخصيتونم جمعش كنين باو 

سليطه هم خودتونين😅😅😅😅😅😅

اسی جونم عروس خانوم مگ خودت تایپیک نزدی نه به مرد سالاری پس چرااجراش نمیکنی !!!همسرت باید درک کنه که ازدواج کرده نوکر که استخدام نکرده برا ننننش  😒  امیدوارم اون دردایی که الکی بعد کار کردن وانمود میکنه داره سرش بیاد بی انصاف