2777
2789

سلام من این ماه که رفتم دکتر برای ناباروی بهم قرص لتروزول و امپول سینال اف داد  زدم روز12رفتم سونو واژینال وبزرگترین فولیکولم 12بود 

ویه کیست 4سانتی داشتم وتشخیص اندومتریوز داد 

وبعداز دیدن سونو بهم قرص متفورمین و دوفاستون داد مرتب خودم فقط دوشب یادم رفت بخورم 

امروز روز 18سیکلم هست 7روزمونده به موعد لک بینی دارم انگار میخواد پری بیاد دل درد وکمردرد

حالا قرص دوفاستوت رو خوردم 

بچه ها به نظرتون مشکل ساز شده واسم 

من همیشه سر وقت پری میاد 

خیلی نگرانم این دوره بعدیم بهم  بخوره نتونم اقدام کنم 

توروخدا اگر تجربه ای  دارید بگید

ممممنووووونمممم

دعا کنید خدا برای دومین بار دامنو سبز کنه وبهم دختر بده عاشق اینم دختر مثل خودم داشته باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پری منظمه چرا دوفاستون داده

دوفاستون واسه منظم کردن تخمک گذاری ودرد قاعدگی واینام هست..منم پریودم منظمه ولی دکترم بهت داد

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
منم برای دومی حدود یک سال و نیم هست اقدامم..خسته شدم.بارداری اولم ماه سوم اقدام باردارشدم

منم برای دومی منتظرم الان 6ساله جلوگیری ندارم ولی هیچی

دعا کنید خدا برای دومین بار دامنو سبز کنه وبهم دختر بده عاشق اینم دختر مثل خودم داشته باشم 
لکه بینی اگه قبلا نداشتی بخاطر مصرف داروهات که تعیرات هورمونی ایجاد میکنه

نه نداشتم دوشب یادم رفت دوفاستون بخورم دیدم امروز لکه بینی دارم 

دوفاستون واسه منظم کردن تخمک گذاری ودرد قاعدگی واینام هست..منم پریودم منظمه ولی دکترم بهت داد

پریودام خیلی وحشتناکه درد زیادی دارم انگار زایمان میکنم

پریودام خیلی وحشتناکه درد زیادی دارم انگار زایمان میکنم

دوفاستون واسه پریودهای دردناکم تجویز میشه من ی ماه خوردم بهتربودم

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
دوفاستون واسه پریودهای دردناکم تجویز میشه من ی ماه خوردم بهتربودم

فقط خدا کنه همه چی بهم نخوره