2777
2789
عنوان

بیایین بگین چه مواد شوینده خوبه

92 بازدید | 14 پست

بجز من و سیف دیگه کدوم مواد شوینده خوبه سیف فقط سفید میکنه و بعد چند وقت دیگه ک استفاده نمیکنم دوباره سیاه میشه 😐😐

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

دامستوس. خیلی خوب تمیز میکنه. بوشم زیاد زننده نیس. ولی خیلی گرونه. زودم تموم میشه😒😒😒 ۱۸ تومنه. سه بار سرویس بهداشتی بشوری تمومه. انگار پولتو میریزی تو توالت.😂

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر لباسشویی و آب گرم سرکه و جوش شیرین 😃😃😃

تثیر داره 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
دامستوس. خیلی خوب تمیز میکنه. بوشم زیاد زننده نیس. ولی خیلی گرونه. زودم تموم میشه😒😒😒 ۱۸ تومنه. سه ...

بوش هم خوبه ولی من یه بار خریدم داخل حیاطمون ریختم  انگار نریختم 

خدایی من خیلی دستشویی رو برق میندازه اسپری سیف بهتراز کرمیشه 

اسپری هم داره 

جاری من با سیم ظرف شویی من و سیف تمیز میکنه خیلی تمیز میشه ولی هر روز میشوره منم در هفته یه بار سیف می‌ریزم احساس میکنم سیاه تر میکنه 😕😕😕

یدونه هست اسمش بوژنه س عااااالیه برق میندازه حیف دیگه پیدا نمیشه خیلی گشتم پیدا نکردم

نشنیدم