2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین دختر

392 بازدید | 14 پست

سلام.دوستان کسی بوده با وجود حالت تهوع بازم بچش با وزن 3کیلو به بالا به دنیا اومده باشه؟؟

معمولا دخترحامله باشی تهوع تا اخربارداری هس و باعث میشه وزن زیادی نداشته باشه

چیا بخوریم خوبه؟؟؟

من حالم بده الانم ک ماه هفتمم مدام حالم بد میشه ولی ربطی نداره ب دخترم اون وزنش خیلی خوبه خداروشکر شایدم بگم از جنینای دیگه سنگین تره😐خودم فقط لاغر شدم 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم من آخراشم کلا زیاد نمی تونستم بخورم یا بالا میاوردم 

تا الان هر سونویی رفتم وزنش خوب بوده به اندازه بوده درواقع ولی خودم وزن کم کرده بودم 

مولتی ویتامینتو حتما بخور و مغزم زیاد بخور سعی کن کم بخوری به هوای معده ات ولی چیزای مقوی بخوری سنگین هم نباشه

اللهم عجل لولیک الفرج

منم نینیم دختره ولی تهوع ندارم 

اما مامانم وقتی منو باردار بوده تا روز زایمانش تهول شدید داشته و هبجی نمیتونسته بخوره وزن خودشم کم بوده خیلی ۴۸ کیلو بوده ولی من ۳ و نیم کیلو دنیا اومدم

من حالم بده الانم ک ماه هفتمم مدام حالم بد میشه ولی ربطی نداره ب دخترم اون وزنش خیلی خوبه خداروشکر ش ...

آخرین سونو چند هفتگی رفتی؟وزنش چقد بود؟

عاشقم میشی دوباره....عاشقِ اونی که نیست.....

اصلا کاری به هم نداره .منم دختر دارم اولا که اصلا تهوع نداشتم تاالان اصلا....بعدشم اون وزن خودش رو میگیره نگران نباش مولتی ویتامین و پروتئین رو توماه اخر زیاد بخور

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
آخرین سونو چند هفتگی رفتی؟وزنش چقد بود؟

خیلی وقته نرفتم فک کنم ۲۰ هفته بود دقیقشو یادم نیست ولی مطمعنم وزنش اونموقع از جنینای دوستام ک باهم‌ هستیم بارداریمون بیشتر بود ۱۵۰ گرم تقریبا

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
من بچه ی اولم پسر بود هفته ی ۳۰ رفتم ۱۰۳۰ بود هفته ی ۳۹ ب دنیا اومد ۳۲۵۵ بود نگران نباش وزن میگیره

امیدوارم عزیزم بیستم میرم واسه سزارین واسم دعا کن 

انسانیت کامل ترین دین
چی مصرف میکنی؟؟یعنی قرص خاصی میخوری؟

نه عزیزم اتفاقا من دکترم قرص مرص نمیداد بیخودی میگفت طبیعی ویتامین بگیر 

همش میگفت غذا و فلان البته من بیشتر سبوس گندم خوردم بیسکوییت نون اینا 

چون خیلی نمیتونستم غذا بخورم بیشتر میوه اینا خوردم گوشت اینا ک اصصصلا متنفرم😐

قرصامم تا سه ماه‌اول فقط فثلیک بود سه‌ماه دوم ویتامین دی ۱۰۰۰ اضاف شد 

الان ک رفتم هفت ماه مولتی ویتامین و کلسیم داده تازگی 

درصورتی ک دوستام تقریبا از اول خوردن