2777
2789
عنوان

چرا بلاکم کرده؟

1461 بازدید | 47 پست

سلام. خیلی مهم نیس اما چون خوابم نبرده بود گفتم بپرسم

من چند وقت پیش به صورت اتفاقی فهمیدم پسر یکی از دوستان مادرم خواننده تقریبا معروفی شده. یعنی این جوری بگم پانزده سالی بود مامانم با این دوستش نه که قهر کنن دیگه ارتباطشون طبیعی قطع شد. تا این که من تازگی فهمیدم پسرش خواننده معروفی شده. خوشحال شدم چون خیلی دلمون به دلایلی می خواست این دوست مادرم رو پیدا کنیم  رفتم پیج پسرش و خیلی مودبانه و رسمی خودم رو معرفی کردم و احوال مادرش رو پرسیدم   اما امشب فهمیدم بلاکم کرده. به نظر شما چه دلیلی داشته. اصلا هم در گذشته درگیری و اختلافی نداشتیم

مامان هلن و هادی و حامی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودش مغرور شده.شایدم فکر دیگه ای کرده 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

تازه به دوران رسیده😒

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
نه الکی نگفتم. بالاخره آدم یک نشانه هایی می ده  طرف متوجه میشه راسته

میدونم شما الکی نگفتین ولیم ممکنه یادش رفته و فکر کنه طرفدارشی و میخوای به این وسیله باهاش چت کنی

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤