2777
2789
عنوان

رفت و آمد با دوست خوبه بنظرتون؟

189 بازدید | 14 پست

من خیلی دوس دارم با بعضی از دوستام رفت وامد کنم چون خیلی تنهام کسیرو ندارم فامیلای خودم شهرستانن .شوهرم میگه بافامیل ما رفت وآمد کنیم ولی فامیلی ک هم سن خودمون باشه نیس و از بعضیاشم خوشم نمیاد 

سراین قضیه شوهرم دعوام کرد ک تو منظورت چیه ک میخای با دوستامون بریم خونه هم یا بیرون .

اصلا درک نداره من بخاطر تنهاییمون میگم تاکی باید تنها باشیم همش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هقت ساله ازدواج کردم هیچ دوستی نداشتیم جدیدا با چند نقر میریم بیرون یا خونه های هم دیگه در حد اعتدال بد نیست خوبه

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

رفت و امد تا حد کم خوبه ولی نبودش بهتر از بودنشه

من‌خودم تو شهر غریبم و هیچ کس نزدیکی اونجا ندارم نزدیکترین کس بهم خواهرمه که یه ساعت با هم‌فاصله داریم و دیر به دیر همو میبینیم ولی با این اوضاع سعی میکنم تنهایی هامو فقط با شوهر و بچه هام‌پر کنم چون دردسسرش خیلی کمتره

همه میدونیم خوب بودن خیلی خوبه، ولی هیچکس خوب نیست.
اخه من دورو برم خیلیا رو میبینم رفت وامد دوستی دارن حتی مذهبین 

ماهم ۲۰ نفریم مردا بیرون میرن زن ها هم داحل خیلی زیادم خوش میگذره

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
رفت و امد تا حد کم خوبه ولی نبودش بهتر از بودنشه من‌خودم تو شهر غریبم و هیچ کس نزدیکی اونجا ندارم ن ...

آفرین

بنظرمن تنهاییتو با شوهرت پرکنی و باهم خوش بگذرونید بهتره

زن و شوهربه هم نزدیکترم میشن

ماهم ۲۰ نفریم مردا بیرون میرن زن ها هم داحل خیلی زیادم خوش میگذره

شوهرم میگه دوس داری زن فلانی بیاد روبه روی من بشینه یه حرفایی میگه ک اه حوصلمو سرمیبره .من بخاطر تنهاییمون میگم چون تاکی باید تک وتنها باشیم  ولی شوهرم بدش میاد

شوهرم میگه دوس داری زن فلانی بیاد روبه روی من بشینه یه حرفایی میگه ک اه حوصلمو سرمیبره .من بخاطر تنه ...

بگو تو طخودت باید خوب باشی زن فلانی نشست روبروت نگاه نکنی