آرامشم۱۳۷۱ مدیر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2195 عنوان بی بی چکم رو به ببینید بچه ها | مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 39 پست ۴ روز مونده به موعدم 1398/03/16 | 02:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_طلایی عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 3882 رفتم عکس رنگی این ماه و یه دعایی برای آوردن اولاد بود تو ختوم و اذکار با شوهرم قبل از اقدام خوندیم ا ... میشه بگی چه دعایی؟ من خیلی شدیدا به این موضوع اعتقاد دارم
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 از هفته قبل فقط یکم سینم حساس شد تا الان که هی شدیدتر شده الان دیگه درد میکنه نمیتونم سوتین ببندم در ... من بعدازتخمکگذاریم دردای پریودی موندن زیردلم وکمرم واینکه ترشح سفید دارم تادیروز تخمدان هام تیرمیکشیدن ازامروززیردلم انگارسفت شده روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
دختراهواز0شهر۰بی۰هوا عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 828 حتما فاطمه جون برات ده تا صلوات فرستادم ولی اینو بدون منم تاپیکای بی بی چک میدیدم همش میگفتم خدا کنه ... راضی ام ب رضای خودشفقط توان بهم بده یا حضرت زینب(س) مددی بی بی😘
آرامشم۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2195 میشه بگی چه دعایی؟ من خیلی شدیدا به این موضوع اعتقاد دارم تو یه کتابی بود به نام ختوم و اذکار بود یه پیرمرد روحانی اهل قم پیشنهاد داد گفت رو شکر بخونید این دعا رو بعد با آب حل کنید بخورید قبل از جماع
آرامشم۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2195 من بعدازتخمکگذاریم دردای پریودی موندن زیردلم وکمرم واینکه ترشح سفید دارم تادیروز تخمدان هام تیرمیکش ... احتمال بارداریت هست
پرنسس_طلایی عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 3882 تو یه کتابی بود به نام ختوم و اذکار بود یه پیرمرد روحانی اهل قم پیشنهاد داد گفت رو شکر بخونید این دع ... پدر من هم برام یه همچین دعایی نوشته، امیدوارم جواب بدا
آرامشم۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2195 پدر من هم برام یه همچین دعایی نوشته، امیدوارم جواب بدا ان شالله عزیزم توکل به خدا
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 احتمال بارداریت هست وقتی دل دردم میگیره احساس پریودی دارم ولی ترشح میاد... روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20296 من چن روز دیگه تخمک گذاریم میرم اقدامخداکنه این ماه نتیجه بگیرم خیلی ناامیدم😞😢 آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)