سلام بچه ٥ساله بايه نفر درارتباطم بخاطرش كلي خواستگار كه شرايط همشون خوب بود رد كردم
اوايل چون دانشجو بود نميتونست بياد خواستگاري الان درسش تموم شده شاغله ،از اين رابطه خسته شدم چيكار كنم چطور بهش بگم كه خسته شدم و بياد خواستگاري؟؟
تعداد رای : 3
نظرسنجی
ازدواج
1
33%
ازدواج
2
66%
قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
بگو تکلیف منو روشن کن. اگه قصدت ازدواجه تا ادامه بدم اگه نه. بگو تا من مسیرخودمو پیدا کنم. چرا خیلی خودتون رو اذیت میکنید. رک حرفهاتون رو بزنید. نترسید دیگه گذشت دوره ی این حرفهای مزخره که میگفتن طرف خوب خودشو چسبوند. و طرف عشق شوهر بود
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
باهاش سرسنگین باش پیام نده زنگ نزن اگ پیام داد یا زنگ کوتاه جواب بده علتش ک پرسید بهش بگو بهتره به ط ...
اين كارو چندين بار انجام دادم قرار شد قبل عيد نوروز بياد خواستگاري كه كارو مشغله بهونه كرد بهش گفتم ازت جدا ميشم بازم وعده وعيد داده ازاز ٢١ساگلي باهاش در ارتباطم الان ٢٥سالم شده
قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
خرید حلقه ازدواج شاید یکی از عاشقانهترین خریدهایتان در طول زندگی باشد. حلقه ازدواج نشانهای از عشق بیپایان شماست. حلقهای که قرار است تمام عمر به نشانهی وفاداری دستتان باشد؛ پس باید در خریدش بادقت و هوشمندانه عمل کنید. بسیاری، اختراع حلقه ازدواج را به مصریان باستان نسبت دادهاند اما تاریخ پیدایش حلقه ازدواج به رم باستان بازمیگردد.
اگر دنبال یک راهنمای کامل برای خرید حلقه ازدواج هستید، حتما این مطلب را بخوانید و روی لینک زیر کلیک کنید:
باسلام خدمت دوست عزیز شما میتونید بگید که ما این دوستیمون رو تا کی میتونیم پیش ببریم واینکه رابطه ما در اینده به چه شکل قرار بشه ایا جدی میشه یا نه به همین منوال پیش میره.این اقای محترم که تازه استقلال شغلی پیدا کرده ترس از مسولیت پذیری وهزینه ها وخرج ومخارج شاید داشته باشه واینکه دورو اطرافیان برای ازدواج تاثیربه سزایی دارن که شرایط جامعه رو میگن وشخص مورد نظر مردد یا دودل میشه ودچار ابهام میشه وروی میاره به صبر کردن واینکه شما زیاد اصرار نکنین شرایط رو با اون اقا درمیون بزارین ویه هدف مشخص کنید باهم نه به صورت جدا وطبق اون هدفتون پیش برید در رایطه ها درک دوطرفه ومتقابل اهمیت به سزایی داره واینکه تصمیم درست رو اتخاذ کنیدبهترین راه صحبت کردنه وهدف گذاشتن امیدوارم بهترین تصمیم ممکن وبهترین تارگت ممکن رو تعیین کنید.وسعی نکنید چیزیو به اسرار به تملک خودتون در بیارید امید وارم بهترین تصمیم رو بگیرد.
هیچ چیز خوب یا بدی وجود ندارد.اما با فکر می توان ان را به وجو اورد.اصل هویت انسان در معنای درون است.نه محتوای برون.