2777
2789
عنوان

نقاشي کودک

71 بازدید | 13 پست

چجوري ميشه بچه ها رو به نقاشي علاقمند کرد.

واينکه بايد اجازه داد خودشون مستقل باشن يا اشکال نداره دخالت کردن و يه جورايي اموزش.

اگه کسي تجربه اي داره يا از کتابهايي که خونده مطلب مفيدي داره خوشحال ميشم راهنماييم کنين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم شش ساله و دخترم 2.5

بيشتر فعلا برا پسرم راهنمايي ميخوام..دخترک که خودش مشغول ميشه و بنظرم تو اين سن بايد فقط تشويق بشه برا هرخطي که ميکشه ..

پسرم خيلي فکر ميکنه برا شروع .همش ميپرسه تو چي ميگي بکشم..

ما نقاشي ميكشيم ولي دخترم از هر دو تا بچه هاي شما كوچكتره . تجربم كمه برات 😅😅

ولي نقاشي با رنگهاي انگشتي خوبه انگيزه ميده بهشون

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
ما نقاشي ميكشيم ولي دخترم از هر دو تا بچه هاي شما كوچكتره . تجربم كمه برات 😅😅 ولي نقاشي ب ...

عزيزم خدا برات نگه داره..رنگ انگشتي برا سن کم خوبه..دختر منم زياد رنگبازي ميکنه..

عزيزم خدا برات نگه داره..رنگ انگشتي برا سن کم خوبه..دختر منم زياد رنگبازي ميکنه..

من هنوز به سن رنگ انگشتي نرسيده دخترم كوچولوم 

مرسي فداتشم 💖

جالبه اين جور بحثها انگار زياد طرفدار نداره اينجا..هيچ کسي يعني تجربه اي از نقاشي بچه هاش نداره که ب ...

نه عزيزم اينجا كسي علاقه نداره به اين چيزا 😂😂😂😂

بايد مينوشتم خواهر شوهرم تو نقاشي بچم دخالت کرده حالا چکارش کنم بهتره؟؟

مادر شوهرم نقاشي بچمو پاره كرد 🤣🤣🤣

سلام عزیزم

اخیراً اسم دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک رو خیلی میشنویم

ایشون مدرس دانشگاه و مدرس کارگاه های روانشناسی دانشگاه علامه و کارشناس  روانشناسی در رادیو میباشند

و ظاهراً متد های درمانی خاصی رو درپیش گرفته و اغلب مراجعات راضی هستند.

مخصوصاً در مورد  درمان انواع اختلالات کودکان شنیدم بینظیرند، مثل اضطراب ، بیش فعالی، اتیسم، اختلال یادگیری و... ظاهراً یکم وقت دهی ایشون طولانیه به دو دلیل اول که مراجعاتشون زیاده و دومین دلیل اینکه برخلاف مشاور های دیگه که اغلب کارهاشون رو به در مانگر های بی تجربه میسپارند  ؛  ایشون تمام مراحل درمانی رو خودشون انجام میدند.

من مدرس مهد کودک هستم که اغلب پدر و مادر ها میبینم که از ایشون تعریف میکنند.

شماره کلینیک بهار نو 

شهرآرا 

۸۸۲۶۷۰۴۰

موبایل ۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸