2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ،۵ سال پیش عمل باز کرد خیلیم سخته عملش بخیه نمیزنن هر روز باید شستشو بده از داخل زخم خودش باید بست ...

من شهریور پارسال عمل کردم

ولی همش استرس دارم عود نکنه😂

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

یه چیزی مثل دمل در نیاورده

دردش چجوریه میتونی بشینی؟

شکر خدا که نام علی در اذان ماست ما شیعه ایم و عشق علی هم از آن ماست★ذکر علی عبادت مختص شیعه است این اسم اعظم است که ورد زبان ماست★با هر نفس علی شده ذکر لبم مدام این "یاعلی" همیشه رفیق لبان ماست★از "یاعلی" زبان و دهان خسته کی شود؟ اصلا زبان برای همین در دهان ماست★دنیا و آخرت به خدا نیست جز علی بغض علی جهنم و حبش جنان ماست★ما را گمان کنم ز علی آفریده اند عشقش سرشته در گل ما، بند جان ماست★ما شیعه زاده ایم، خدا را هزار شکر این شیعه زادگی شرف خاندان ماست★ما عاشق علی شده ایم و بدون شک این هم ز پاکدامنی مادران ماست★ما را چکار غیر علی را؟ فقط علی آری علی علی به خدا آب و نان ماست★پیرم که سایه اش همه دم مستدام گفت عشق علی همیشه و هر جا نشان ماست ❤❤❤فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤❤❤
نه بابا عود نمیکنه داداشمم ۱۲ سال پیش عمل کرده خداروشکر هیچکدوم عود نکردن فقط باید همیشه تمیز نگهدار ...

اره مدتیه دارم رعایت میکنم

چند ماه اول بیخیال بودن اما الان نه

امیدوارم بخاطر اون چند ماه عود نکنه🤦🏼‍♀️

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

منم یه مدت درد داشتم اصلا فکرشم نمیکردم خوب بشم

اینقدر دکتر رفتم،جاهای مختلف

همشون میگفتن درد دنبالچه خود به خود میره ولی معلوم نیست چقدر طول بکشه

یه بالشتک شکل تیوپ بهم دادن که روش بشینم

جاهای سفت اصلا نمینشستم

تو حموم هم مینشستم تو تشت آب گرم و ماساژ میدادم

یه مدت استخر هم میرفتم

بعد ۵ماه خود به خود خوب شد

نه از همورویید نیست احتمال زیاد کیست مویی هست زیاد میشینی؟ موهای اون قسمت همیشه شیو میکنی؟ 

زیاد میشینم.مخصوصا صندلیای دلنشگاه ک خیلی سفتن

چقدر باید صیر کنم تا خوب نشد برم دکتر

پس چیزی نیست اگه کیست باشه نه میتونی بشینی نه به پشت بخوابی البته اولش نشون نمیده مثل یه ترک قرمزه ولی بعد کم کم باد میکنه

شکر خدا که نام علی در اذان ماست ما شیعه ایم و عشق علی هم از آن ماست★ذکر علی عبادت مختص شیعه است این اسم اعظم است که ورد زبان ماست★با هر نفس علی شده ذکر لبم مدام این "یاعلی" همیشه رفیق لبان ماست★از "یاعلی" زبان و دهان خسته کی شود؟ اصلا زبان برای همین در دهان ماست★دنیا و آخرت به خدا نیست جز علی بغض علی جهنم و حبش جنان ماست★ما را گمان کنم ز علی آفریده اند عشقش سرشته در گل ما، بند جان ماست★ما شیعه زاده ایم، خدا را هزار شکر این شیعه زادگی شرف خاندان ماست★ما عاشق علی شده ایم و بدون شک این هم ز پاکدامنی مادران ماست★ما را چکار غیر علی را؟ فقط علی آری علی علی به خدا آب و نان ماست★پیرم که سایه اش همه دم مستدام گفت عشق علی همیشه و هر جا نشان ماست ❤❤❤فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤❤❤

یا ضربه خورده یا کیست مویی دارید

منم کیست مویی عمیق چندساله داشتم که قبلا خودش چرک میکرد تخلیه میشد ولی آخرین دفعه پارسال تابستون انقد عمیق بود که حتی با پماد سیاهم سر باز نکرد.مجبور شدم برم عمل باز کنم و چون توو مطب و یهویی شد هم درست سِر نشد و هم درد و داغی سوزوندن گوشتام با کوتر (یه دستگاه مثل هویه بود که میسوزوند تا رگا بسته بشن خون بند بیاد)رو همه رو حس کردم.و وقتی از مطب اومدم بیرون داشتم وسط خیابون غش میکردم و مردم  دورم جمع شده بودن.تازه بخیه هم نمیکنن هرروز باید یه عالمه باند بچپونی توو اون زخم باز و شستشو بدی و پانسمان کنی.

خدا نسیب هیچکی نکنه