سلام دوستان این تاپیک رو زدم که یکمی از رسم ورسوم عید فطر دربعضی شهرهای خوزستان مخصوصا عرب زبانها براتون بگم بنظر خودم خیلی جالب اومد وبیشتر اینکه شهرهای دیگر کشور اشنایی ندارن با این رسمها
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعدش صبح بعد از نماز عید مردها میرن عید دیدنی برای اقوام بزرگتر از بعدازظهر هم دیگه خانوادگی میرن عید دیدنی سفره های بزرگ پهن میکنند پر از اجیل وشیرینی
بزرگها به بچه ها عیدی میدن بچه کوچولوها اکثرا با لباس هستن وخیابون وکوچه ها صبح عید پراز مردها وبچه ها که میرن عید دیدنی .بچه ها هم جمع میشن با بچه های فامیل وهمسایه در خونه همه همسایه ها رو میزنن واجیل وعیدی میگیرند
عید فطر سفره میندازیم پر از شیرینی و آجیل و .... لباس نو خآنه تکونی دید و بازدید و ..... عید دیگه عید نوروز هم سفره پهن میکنیم و لی زیاد جدی نمی گیریم عید فطر مهم تر ه