2777
2789
عنوان

عید فطر در بعضی شهرهای خوزستان

209 بازدید | 17 پست

سلام دوستان این تاپیک رو زدم که یکمی از رسم ورسوم عید فطر دربعضی شهرهای خوزستان مخصوصا عرب زبانها براتون بگم بنظر خودم خیلی جالب اومد وبیشتر اینکه شهرهای دیگر کشور اشنایی ندارن با این رسمها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگها به بچه ها عیدی میدن بچه کوچولوها اکثرا با لباس هستن وخیابون وکوچه ها صبح عید پراز مردها وبچه ها که میرن عید دیدنی .بچه ها هم جمع میشن با بچه های فامیل وهمسایه در خونه همه همسایه ها رو میزنن واجیل وعیدی میگیرند

وا.....ما هیچ کاری نمیکنیم عید فطر،نماز عید فطرو میخونیم صبحونه میخوریم میخوابیم دوباره. خونه کسایی که عزیزاشون مردن هم به عنوان اواین عید میریم تسلیت میگیم.

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

عید فطر سفره میندازیم پر از شیرینی و آجیل و .... لباس نو خآنه تکونی دید و بازدید و ..... عید دیگه عید نوروز هم سفره پهن میکنیم و لی زیاد جدی نمی گیریم عید فطر مهم تر ه 

قربان وفای سگ ♥️