2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی پسرم مصل پسر شما بود یکسرههه گریه تا چهار صبح سر چهار ماهم خوب شد گفتن کولیک بوده

پسرم ۳ماه و 10 روزشه

ریفلاکسم داره طفلک

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗
برو عشق کن با دخترت. مشکل نداره عزیزم نگران نباش من بچه آروم خیلی دیدم. بچه من عتیقس

مصل پسر من پوستمو کند ن خاب داشتم ن خوراک بخاطر همین دخترم برام عجیبه گریه نمیکنه 

خدایا شکرت 

ما دهنمون سرویس شد با برادرزادم... تا خوده صبح بیدار ونگ ونگ ونگ صبح ما مث جن زده ها بودیم اون میخوا ...

پنننننننج شیییییش مااااه؟ یا خدا

من میمیرم اون روزارو نمیبینم

مصل پسر من پوستمو کند ن خاب داشتم ن خوراک بخاطر همین دخترم برام عجیبه گریه نمیکنه 

معمولا بچه اول بدقلق باشه دومی آروم میشه. 

اره مامانمم  الان میگه شش ماه .. هر بچه ای یجوره ولی الان انقد،شیرینهههه خستگیامونو برده

خدا حفظش کنه

خوش به حال زنداداشت که شماها  کمکش میکردین

کسی تا حالا اینجور دیده بچه اصلن گریه نکنه دارم نگران میشم همش خابه وقتیم ک بیداره بی سروصدا دست و پ ...

عزیزم خدا رو شکر کن. منم با داداشم شیره به شیره بودیم.اون ۱۰ ماه از من بزرگتره.مامانم میگه دنیا اومدی تا یکسالگی توی ساک همش خواب بودی .ساک هم بالای کمد لباس بود که دست داداش بت نرسه🤣🤣