2777
2789
عنوان

وزن نوزاد نارس و وضعيت سلامت

16770 بازدید | 50 پست

سلام مامانا من هفته ٣٣ بارداري زايمان كردم دخترم ٢٠٩٠ كيلو بود و يه هفته ان آي سيو بستري شد الان ٤٥ روزشه و ٣٥٠٠ كيلو شده ، خوشحال ميشم تجربياتتونو به اشتراك بزارين 

نگران نباش.رشد میکنه.همسایمون بچش ۲ کیلو بدنیااومد و پسر من بالای ۴ کیلو.الان با پسرمن هم قدو هم وزن هستن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوقلوهام۳۳بدنیا اومدن.پسرم دو و صد و دخترم دو کیلو بود. دستگاه نرفتن.

پسرم۴۵روزگی۵/۵کیلو شد ماشاا...

دخترم ۳/۵

الان ۵/۵سالن پسرم۲۵کیلو ماشاا...

دخترم قدکوتاه و ۱۵کیلو😞😞😞😞

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

دختر داییم دقلو اورد یکیش یک کیلو صد ویکیش یک کیلو پانصد 

ولی خدا رو شکر الان بزرگ شدن ولی خیلی سختش شد

عروس خالم هم بچش زود بدنیا اومد میگفت شیر بادادم خالص خودم میگرفتم بهش میدادم 

من دوقلوهام۳۳بدنیا اومدن.پسرم دو و صد و دخترم دو کیلو بود. دستگاه نرفتن. پسرم۴۵روزگی۵/۵کیلو شد ماشا ...

من ی دوست داشتم دوم راهنمایی بودیم ۲۸ کیلو بود ....حالا دخت  تو پنج سالشه ۱۵ هس

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

دوستم ۲۸ هفتگی پسرش اومد یهو یهو کیسه پاره شد خیلیم سریع بدنیا اومد طبیعی عجله داشت بچه 

قدش ۴۳ بوده وزنش ۱۴۰۰😁دوماه تو دستگاه بوده ک میگفت خیلی اذیت شدم ولی بچش سالم بود 

قدو وزنشم دکترش از بعد اتمام نه ماه جنینی حساب میکرد ینی الان هفت ماهشه ولی همه چیشو با بچه پنج ماهه میسنجن

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
من ی دوست داشتم دوم راهنمایی بودیم ۲۸ کیلو بود ....حالا دخت  تو پنج سالشه ۱۵ هس

فقط استخونه😞😞😞من مشکلم قد شه نه وزن. ۱۰۱سانته فقط😑

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من دوقلوهام۳۳بدنیا اومدن.پسرم دو و صد و دخترم دو کیلو بود. دستگاه نرفتن. پسرم۴۵روزگی۵/۵کیلو شد ماشا ...

من هفته 34 دوقلو هام یکی 1700 اون یکی 2 بود الان 35 ام... به نظرت برا من الان کمه ؟ تو این یه هفته چقد اضافه کردن..؟ 

عزيزم سالم باشن ، مهم نيست ، آمپول ريه زده بودي،؟

ممنون گلم. بله. بتا زدم از هفته ی ۲۹.

چون سابقه زایمان زودرس توی هفته۲۷داشتم قبلش

من هفته 34 دوقلو هام یکی 1700 اون یکی 2 بود الان 35 ام... به نظرت برا من الان کمه ؟ تو این یه هفته چ ...

خوبن ماشاا...

الان حداقل۲۰۰اضافه کردن هر کدوم