2777
2789
عنوان

بیاین چندش ترین کارایی ک خودتونو اطرافیان میکنن بگین😎

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 47 پست
برادرشوهرم تو سینک فین میکنه😣😣😣اصلا تونشن لب به چیزی نمیزنم. 😢😢

خیلی بده نمیدونم چی فکرمیکنن بخداتازه همین خواهرشوهرم رفتم یبارخونشون آب بدم به بچم دیدم لیواناکثیفه اومدم بشورم دیدم آب نمیره به مشت موگیرکرده بودجارودستیشم میشوره میریزه همینجوریحالم بهم خورد

برادرشوهر مجردم رکابیشو تو سینک میشوره.گاهی اوقات هم سرشو تو سینک میشوره😣😣😣لعنت به مادرشوهر هپلی که همچین بچه هایی تربیت کرده.دسشوییشونو که نگم برات😣😣😣😣هین توالت عمومیه.ازجلوش رد میشم بینیمو میگیرم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرشوهر مجردم رکابیشو تو سینک میشوره.گاهی اوقات هم سرشو تو سینک میشوره😣😣😣لعنت به مادرشوهر هپلی ...

عوووووووق اونا دیگه خیلی چندشن

اینجانب اهل کالیفرنیا آمریکا عستم🖐️
خیلی بده نمیدونم چی فکرمیکنن بخداتازه همین خواهرشوهرم رفتم یبارخونشون آب بدم به بچم دیدم لیواناکثیفه ...

😣😣😣😣یکبار مادرم رفت خونه مادرشوهرم یه سربزنه چای آوردن براش لبه لیوانش نون از چای شیرین صبح چسبیده بود.دو ساله که دیگه خونشون نمیره.از دم در احوالپرسی میکنه رد میشه میاد بالا.یک بارهم خواهرم اومدخونشون تو پیش دستی میو ه ش سوسک داشت راه میرفت😣😣

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
عوووووووق اونا دیگه خیلی چندشن

خیلی.دیگه خودشون فهمیدن.میگن فلانی مارو نمپسنده واسه همین خونه ماچیزی نمیخوره.دیگه هیچی بهم تعارف نمیکنن.میوه هم میگن خودت بشور بیار بخور.

من یبار تو حموم بودم شکمم خراب شده بود تو همون لوله حموم دسشویی کردم 

تا یکماه خونمون بود میداد بیچاره مامانم فک میکرد فاضلاب گرفته🤢🤣

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤