2777
2789
عنوان

شوهرم چند روزه الکی قهرکرده

121 بازدید | 12 پست

امروز میخام از سرکار اومد بهش بگم وردار واسم تاکسی بگیر میخام برم خونمون چندروزه بی مورد الکی قهرکرده حرفم نمیزنه هرچیم منتشو میکشم انگار ن انگار هار ترمیشه هرچیم باهاش حرف میزنم یا میگه خفه شو یا میگه گه نخور گمشو... 

خسته شدم کاریم نکردم آخه بنظرتون اومد چی بگم میخام ی دعوا راه بندازم توروخدا بهم بگین چی بگم نیم ساعت دیگه میاد

اینجانب اهل کالیفرنیا آمریکا عستم🖐️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره

وای از دست این ادمای دهن بین 

ولی در حالت کلی اگه دوست شدین (یکم بعدشا بلافاصله نه ) بیا بشین یه داشتان الکی از فامیل یا دوست خیلی دور بساز بگو اره بیچاره عروسه مظلوم بود .ب۵د مامان پسره پرش میکرد و یکم پیاز داغ بزن بگو اخرشم مامانش باعث طلاقشون شد  بعد خدا گرفتتش زد مادرشوهره تصادف کرد 

یطوری یادش بده ک ب حرف ننش گوش نده 

وای از دست این ادمای دهن بین  ولی در حالت کلی اگه دوست شدین (یکم بعدشا بلافاصله نه ) بیا بشین ...

خخخ خره خب نمی‌فهمه الکی میگم

کلا واس خانوادش خودشو میخاد بکشه

اینجانب اهل کالیفرنیا آمریکا عستم🖐️