2777
2789
عنوان

بخیه سزارین

313 بازدید | 32 پست

خانوما من بخاطر زردی دخترم خیلی تو بیمارستان بودم و با همون بخیها نشستم راه رفتم استراحت نداشتم ب خودم نرسیدم اصلا .الانم چند روزی عفونت کرده دارم دارو میخورم فقط یک طرفش هست ک هم تیر میکشه هم درد میکنه .کسی بوده مثل من ...از بس خشک کننده خوردم معده درد شدم

مثل شما نبودم ولی خب بخیه ها درد دارن دیگه اگه دکتر دیده و گفته موردی نیست شیاف دیکلوفناک بگذار چاره ایی نیست انشالله تو خونه استراحت میکنی بهتر میشه

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل شما نبودم ولی خب بخیه ها درد دارن دیگه اگه دکتر دیده و گفته موردی نیست شیاف دیکلوفناک بگذار چاره ...

عفونت کرده .پریروز خونریزی کرده اما از دیروز خشک شده ردش ولی درد و تیر کشیدن داره

تند تند هم با شامپويچه بشور و با سشوار خشك كن اگه چربي شكم داري نزار بيفته رو بخيه هات با يه شال ببن ...

اره همینکارو میکنم شورت شلوارمو میکشم تا نصفه پایین ب پشت دراز میکشم تا باد بخوره 

منم مثل شما یه هفته تو بیمارستان بودم،خوب میشه البته من فقط بخیه اول یکم عفونت کرد ولی اومدم خونه ورعایت کردم کامل خوب شد جالبه جای سزارینم به زور مشخصه

دنیام دخترم

عزیزم منم تا چندروز بچم تو دستگاه بود و بیمارستان موندم جالبه که داروهامم نگرفته بودم ولی بعدازاینکه رفتم خونه مدام بخیه هامو سشوار میکشیدم و عصرا مامانم اسفند و یکی دوبارم عنبر نسارا دود داد و گرفت زیر بخیه هام کامل خشک شدن و عفونتم نکردن

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
عزیزم منم تا چندروز بچم تو دستگاه بود و بیمارستان موندم جالبه که داروهامم نگرفته بودم ولی بعدازاینکه ...

میگن عنبر نسا خوبه ..منم دود بدم رو پارچه بعد بذارم ردش خوبه ..چون جور دیگه تنم بو میگیره

عزیزم منم تا چندروز بچم تو دستگاه بود و بیمارستان موندم جالبه که داروهامم نگرفته بودم ولی بعدازاینکه ...

منم داروهامو نگرفته بودم خخخخخخخ بعدش دیدم کلی ازیترومایسن نوشته بعد از یه هفته خوردم ولی اذیت نشدم فقط شیرم تو بیمارستان میریخت و تمام لباسم خیس بود میچکید رو کفشم ،گریم گرفته بود

دنیام دخترم