2777
2789
عنوان

تشنج در خواب چجوریه

1389 بازدید | 13 پست

بچها من خیلی وقته تو خواب همون لحظه که هستم میبینم یه حشره نزدیکمه از ترس تو خواب و بیداری فرار میکنم و جیغ میکشم وقتی به خودم میام قلبم داره از جاش کنده میشه و تمام بدم از تو میلرزه و نفس نفس میزنم ایا اینا تشنجه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس از چیه خیلی خیلی بد میترسم یعنی تو واقعیت انقدر نمقترسم اگه ببینم چیزی 

مامان منم سر داداشم باردار بود مث شما بود. 

مثلا ما تابستونا تو حیاط میخوابیدیم یهو میدید بین درخت ها ی مردی ایستاده . یا صبح ک بیدار میشد تو رختخوابش سنگ ریزه بود. این چیا اتفاق افتاد ک بعدش تشنج اومد سراغش . 

در اصطلاح طب سنتی اینجور مواقع میگن مغز سرد شده .  

مامان منم سر داداشم باردار بود مث شما بود.  مثلا ما تابستونا تو حیاط میخوابیدیم یهو میدید بین ...

مادرتون خوب شدن??

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
مادرتون خوب شدن??

آره ولی مدت طولانی . حتی داداشم ک بدنیا اومد یکسال بعدش تشنج داشت همچنان . اون توهمات مال بارداریش بود. بعد رفته رفته شد تشنج . زیر نظر دکتر مغز و اعصاب بود . بعد تشنج ک خوب شد میگرن های بد اومد سراغش  ک اونم تا چند سال باعاش بود تا اینکه ی روز چند تن آهن میخوره ب سرش . خداروشکر فقط بخیه خورد از اون موقع ک ب سرش ضربه وارد شد میگرن خوب شد. 

من با دکتر طب سنتی اینو گفتم ‌ گفتن لخته خون تو سرش بوده وقتیکه ضربه خورده لخته آزاد شده . 

آره ولی مدت طولانی . حتی داداشم ک بدنیا اومد یکسال بعدش تشنج داشت همچنان . اون توهمات مال بارداریش ب ...

اخیییی چقدر سختی کشیدن ،ولی خداروشکر ک خوب شدن

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد