2777
2789
عنوان

هیچ وقت نشده مامانمو خوشحال کنم

420 بازدید | 12 پست

بچه ها ما 4 تا بچه ایم مامانم خیلی دوست داشت یکی از ماها پزشک بشه برا همین منو فرستادن تجربی من خودم عاشق هنر بودم کنکورم دادم ولی پزشکی نیاوردم درسمم تازه تموم کردم حالا میخوام برم دنبال علاقم ولی همش برا مامانم ناراحتم دوتا از دختر دایی هام پزشکی و دندون میخونن و یکی از دخترهای دوستش خیلی جدیدا کلاس میزاره 😒 الان همش مامانم میگه میخوای دوباره کنکور بدی

خودتو اذیت نکن،برو دنبال علاقت...هرآدمی تو یه رشته ای میتونه خودشو نشون بده،همه که نباید دکتر بشن

موفق شو،همین مادرتو خوشحال خواهد کرد

⛔ 🚫 ⛔جون مادرت لایک نکن منو🙏صپاص

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حست رو درک میکنم میدونم دوست داری مامانت رو خوشحال ببینی ولی این اشتباهه که بخاطر خوشحالی دیگری هرچند عزیز باشه سرنوشتمون رو بر مبنای نظر اون شخص تعیین کنیم

موفق باشی

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

اشتباه من نکن من سراسری قبول شدم بابام نزاشت تازه قم ازادم الکی زد بودم گفت برو ازاد منم رفتم ولی چون علاق نداشتم دانشگام همیشع تو پیچ بود درسم خوب بود ۶ تدمه ام تموم کررم ولی هیچ وقت هیج وقت نمیخاستم ادام بدم و عمرم هدر دادم دانشگاه ب جای اینک همون ترم ۲ بگم من نمیخدم این رشته رو 

عزیزم حست رو درک میکنم میدونم دوست داری مامانت رو خوشحال ببینی ولی این اشتباهه که بخاطر خوشحالی دیگر ...

من 4 سال درس خوندم رشته ایی که دوست نداشتم انگار از خودم فاصلهگرفتم

من 4 سال درس خوندم رشته ایی که دوست نداشتم انگار از خودم فاصلهگرفتم

اره دیگه وقتی بخاطر شخصی دیگه یه رشته رو بخونی همین میشه . من هم دچارش شدم به نوعی دیگه

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
اره دیگه وقتی بخاطر شخصی دیگه یه رشته رو بخونی همین میشه . من هم دچارش شدم به نوعی دیگه

الانم حس میکنم برا هرکاری دیرشده خیلی خودمو باختم یه آدم بی انگیزه شدم