بچه ها ما 4 تا بچه ایم مامانم خیلی دوست داشت یکی از ماها پزشک بشه برا همین منو فرستادن تجربی من خودم عاشق هنر بودم کنکورم دادم ولی پزشکی نیاوردم درسمم تازه تموم کردم حالا میخوام برم دنبال علاقم ولی همش برا مامانم ناراحتم دوتا از دختر دایی هام پزشکی و دندون میخونن و یکی از دخترهای دوستش خیلی جدیدا کلاس میزاره 😒 الان همش مامانم میگه میخوای دوباره کنکور بدی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم حست رو درک میکنم میدونم دوست داری مامانت رو خوشحال ببینی ولی این اشتباهه که بخاطر خوشحالی دیگری هرچند عزیز باشه سرنوشتمون رو بر مبنای نظر اون شخص تعیین کنیم
اشتباه من نکن من سراسری قبول شدم بابام نزاشت تازه قم ازادم الکی زد بودم گفت برو ازاد منم رفتم ولی چون علاق نداشتم دانشگام همیشع تو پیچ بود درسم خوب بود ۶ تدمه ام تموم کررم ولی هیچ وقت هیج وقت نمیخاستم ادام بدم و عمرم هدر دادم دانشگاه ب جای اینک همون ترم ۲ بگم من نمیخدم این رشته رو