2777
2789
عنوان

کیا دلشون تنگ شده برای امام رضا بیان اینجا زودتر

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 118 پست

سلام 

خواهش میکنم برای خواهرم ( مژگان ) برای عاقبت به خیریش دعا کن ، امام رضا یه آدم خوب ، انسان ، با اخلاق سر راهش بذاره

خواهش میکنم 🌹🌹🌹

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من من من ....

خیلی خیلی دلتنگم یه هفته اس هرشب خواب میبینم تو حرمم😢😢

نمیدونم چرا قسمت نمیشه بریم 😔

کلی حاجت دارم و یه دل تنگ 

توروخدا دعا کن ما هم زود بیاییم مشهد دعا کن شوهرم زود زود یه کار خوب پیدا کنه دعا کن غم و غصمون تبدیل به شادی بشه😭😭😔

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔

برا خودمو همسرمو خاهرم التماس دعای ویژه دارم

بهش بگو پونه گفت هرسال طلبیدی امسالم بطلب با همسرم بیام

دخترم زندگیم ماه قشنگم دلم برات تنگ شده مامانی فک کنم تو آسمونا بهت خوش میگذره ک دیگ برنمیگردی تو بغل مامان 😭😭😭😭😭

ایشالا شاید من چهارشنبه برم دوست خوبم لطفا به جدم سلام برسون و بگو اقا خودت خودت گره کارمو باز کن سریع بلیط میگیرم میام پابوست

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

سلام منو ب اقا برسون بگو دلم براش لک زده بگو خودت میدونی چه حاجتایی داره یکیش اینکه ی کار خوب گیر شوهرم بیاد و........ بگوامام رضا شفاعتم کنه شاید خدا نگاهی بهم بکنه . بگو اراده ام محکم کنه . بهش بگو عاشقشم . ازش بخواه زود برم پیشش دوباره  بی صبرانه مشتاق دیدارشم 

باشه عزیزم

عزیزدلم خوش به سعادتت به اقاسلام منم برسون بگو بطلبه خیلی وقته مهمونش نبودم چقدردلم گرفت😢برام حتما دعا کن من دست خالی ازحرمش بیرون نیومدم الهی به فدای اون حرمش بشم من ای خدا😭😭😭😭