2777
2789
عنوان

******فیلم های زیبا و جدیدی رو که دیدی بیایید معرفی کنید******

| مشاهده متن کامل بحث + 117690 بازدید | 1506 پست
شوشو خواست فرار از زندانو بگیره اما با خودم گفتم شاید جنگی باشه نذاشتم
من بیش از حد روحیه حساسی دارم نمیخوام فیلم هایی که میبینم قتل و کشتن توش باشه زیاد

متولد ماه مهر،چاوشیست(محسن چاوشی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها سلام
ما هم حسابی فیلم باز هستیم و فکر کنم نصف بیشتر فضای خونه ما رو فیلم ها پر کردند و شاید بالغ بر 7-8000 فیلم داریم
اگه علاقمند به دیدن سریالهای خارجی اکشن و زیبا هستید
اول از همه سریال 24 رو پیشنهاد میکنم راستش من فرار از زندان رو دیدم و به گفته تمام کسانی که هم 24 رو دیدند و م فرار از زندان یا همون پریزون برک وقتی 24 رو ببینید دوست ندارید دیگه فرار از زندان رو ببینید . سریال بعدی هم alias هست که تقریبا به سبک 24 هست
سریال فرندز و لاست هم خوبن ولی 24 و آلیاس چیز دیگه هستند
فیلمهای خارجی هم معمولا فیلمهایی که استیون سیگال یا جت لی بازی میکنند اکشن های قشنگی هستن و تخیلی هم نیستن
و در آخر هم دیدن فیلم آواتار رو حتما پیشنهاد میکنم واقعا معرکه هست
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
سلام ببخشید آرامش جان منظورم همون فیلم بوده! من نوشتم کتاب شما بخونید فیلم!!!!! وگرنه در مورد کتاب که زیرنویس معنا نداره و کتاب تو کلوب پیدا نمی شه که! ببخشید بازم سوالمو تکرار می کنم اینا تو همون کلوب هایی که همه جای شهر هستند هم پیدا می شن؟
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نگاه عزیزم ممنون.
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...