2777
2789

سلام من امروز چهل هفته و یک روزمه ولی هیچ دردی ندارم از طرفی هم میترسم بچه بمونه و پی پی کنه 

زیر نظر دکتر خاصی هم نیستم و مرکز بهداشت کنترل میشم الان هم ک چن روزه تعطیلیه چیکار کنم به نظرتون بمونم تا شنبه؟

همه دخترا حداقل یکبار پرسیدن چرا؟؟؟و شنیدن چون تو دختری!!!همینقدر تلخ😓

شما همیشه می‌تونی بری بیمارستان. توی این هفته حتی جا داره هر روز بری و قلبش را چک کنی و اونجا نظر بخواهی. برو و اظهار نگرانی کن و بگو بچه حرکتش کم شده (حتی شده الکی) که برات چک کنند. اصلا خوش خیال بازی در نیار.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز برو بیمارستان وضعیتت رو چک کنن

به نظرم بری پیش یه دکتر نامه برات بنویسه که اگه این چند روز زایمان نکردی آمپول برات بزنن

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
تاریخ زایمانت کی هست اگه اون زور زایمان نکردی فردا بری بیمارستان نوارقلب  NSTمیگیرن

دقیقا مال 15 خرداد زدن تاریخ زایمان رو

برو بیمارستان بخش زایشگاه نوار قلب میگیرن از جنین بهت میگن مگه تشکیل پرونده ندادی؟

تو مرکز بهداشت چرا پرونده دارم

خواهرمنم همینطور بود ك ازمایش داده بود و هنوزم باز نشده بود اخر گفتن بره بیمارستان وضعیت بچه ب خطر افتاده بود اخرم سزارین شد. شماهم حتما برو یه روزهم صبرنكن

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم
اصلاااااا تنبلی نکن هواست به حرکاتش باشه وبرو خودتو چک کن

حرکاتش خوبه فقط میترسم دیر بشه و سز بشم

حرکاتش خوبه فقط میترسم دیر بشه و سز بشم

برو بیمارستان بگو چک کنند. الکی بگو حرکتش کم شده.. یه چیزی بگو.. چک کنند خیلی بهتر از پشیمانی هست. حتما هرروز برو. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»