2777
2789

من hb حدود ۱۰ داشتم. به خاطر اینکه تالاسمی مینور هستم. فقط اسید فولیک استفاده کردم و ویتامین B12 به توصیه دکترم. مشکل خاصی نداشتم و نوزاد هم کاملا سالم بود.

شما باید علت کم خونیتون مشخص بشه. اگر فقر آهن هست حتما درمان کنید. اگر درمان نکنید، برای جنین مشکلی پیش نمیاد، چون از ذخیره آهن شما برداشت میکنه. ولی خودتون کم خونیتون شدیدتر میشه. علایمی مثل احساس خستگی، ضعف، سرگیجه، تنگی نفس، میل به خوردن چیزهای عجیب‌‌‌‌ خواهید داشت. بعدها در موقع شیردهی هم آهن بیشتری بدن مادر نیاز داره....

والبته تمام خانم ها یک نوع کم خونی در زمان بارداری می گیرند به نام کم خونی فیزیولوژیک که به خاطر افزایش حجم خونه، یعنی خون رقیق میشه. این کم خونی درمان خاصی نیاز نداره.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من hb حدود ۱۰ داشتم. به خاطر اینکه تالاسمی مینور هستم. فقط اسید فولیک استفاده کردم و ویتامین B12 به ...

من هموگلوبینم 9/7هست. دکترم فقط روزی سه تا قرص اهن تجویز کرد واسم... نمیدونم میتونم طبیعی بیارم یا نه. خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هموگلوبینم 9/7هست. دکترم فقط روزی سه تا قرص اهن تجویز کرد واسم... نمیدونم میتونم طبیعی بیارم یا ن ...

بله، می تونید طبیعی به دنیا بیارین. با مصرف قرص آهن کم خ نی فقر آهنتون درمان میشه.  

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم