2777
2789

عید نوروز هم کلی دلم گرفته بود 

الان هم حس بدی دارم

از دیدن آدم ها فراری ام و بازم مجبور ب دیدن شون. هستم 

خسته از نگاه هایی ک رنگ. ترحم. و. فضولی گرفته 

خسته م خدا... 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

چراا

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندساله؟

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
بچه 

منم

خيلي عصبي شدم

زندگيم شده استرس مناسبتها و مهموني ها

نريم هم ميگن حسودن!!

بري ميگن بعض داشت تو چهرش

خب!!!!!

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

منم همینم ،چاره چیه؟؟؟فردام دعوتیم اصلا دوس ندارم برم حالم بده از سر شبم داشتم گریه میکردم ولی چ فایده

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم چند وقته تو اقدامی؟ مشکلت چیه؟ خدا به حق قرانش انشالله دامنتو سبز میکنه منم مثل خودت خیلی منت ...

تنبلی خفیف داشتم 

با دارو فولی خوب داشتم و نشده 

این ماه هم برای اولین بار سینال اف زدم ی عالمه 

ولی فولیکول هام رشد نکرد 

دو سال اقدامم

منم همینم ،چاره چیه؟؟؟فردام دعوتیم اصلا دوس ندارم برم حالم بده از سر شبم داشتم گریه میکردم ولی چ فای ...

منم فردا خانه خواهر شوهرم دعوتم 

همه اقوام شوهر هم هستن 

خواهر شوهر همسن. منه و. حامله ست 

دارم دق می کنم 

منم خيلي عصبي شدم زندگيم شده استرس مناسبتها و مهموني ها نريم هم ميگن حسودن!! بري ...

دقیقا 

کاش ی شهر دور بودم نمی دیدم کسی رو 

منم دیگه چندوقته کمتر میرم جایی میام خونه فقط گریه

اما خدا خودش گفته دعاکنید استجابت میکنم، امشبم دست کمی از شب قدر نداره بازم دعاکنیم

امیدداشته باشیم خدا کمکمون کنه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
تنبلی خفیف داشتم  با دارو فولی خوب داشتم و نشده  این ماه هم برای اولین بار سینال اف زدم ...

عزیزم منم تنبلی داشتم ورزش کردم خوب شدم چهارسال انواع دارو و امپول زدم هیچی به هیچی دو ماه ورزش کردم خوب شدم این ماه هم خودم ب خواست خودم رفتم عکس رنگی گرفتم دیروز بی بی چک زدم مثبت شدم نمیدونم واقعا اعتبار داره یانه اخه قبلا دوماه پیشم زدم نبودم ولی حالا حس میکنم واقعیه چون کلا هیچ دارویی تو این دوماه نخوردم به جز فولیک اسید 

توصیه میکنم حتما ورزش کن بهت قول میدم از صدتا دارو و درمان بهتره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم