2777
2789
عنوان

شیرخوارگاه

954 بازدید | 25 پست

سلام .

تا حالا به شیرخوارگاه کمک غیر نقدی کردین ؟

منظورم شیرخشک و پوشک و اینجور چیزاست 

اجازه میدن ؟ منظورم اینه که شرایط خاصی نداره ؟

کسی از اهواز هست بگه کجا ببرم یا شماره تماس بهم بده ؟

آره قم قبول میکنن من میخواستم براشون تولد بگیرم گفتن وسایل تولدو کیک وبدین دم درو خودتون برین 

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی ؟ نمیزارن بریم داخل ؟

نه نمیزارن فقط به من گفتن ازتون میگیرم شمام برین اجازه ورود به شیرخوار گاه رو ندارین

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
چه ربطی به سوال من داشت حرف شما ؟

نوشتی میخوای به شیر خوارگاه کمک کنی، گفتم بهتره بری مثلا یه بچه رو انتخاب کنی همون شیرخوارگاه بعد به عنوان حامی ماهی هر چقدر که داشتی به اون بچه کمک کنی. 

مامان بابای من یه دختر هفت ساله رو انتخاب کردن فقطم یه بار دیدنش فقط به حسابش پول می‌ریختند و گاهی کادو می‌دادند، چند وقت پیش هم عروسیش بود دعوتمون کرد اونجا برای بار دوم دیدیمش، خودمون هم بدون اینکه بخواد بهش تو خرید جهیزیه کمک کردیم

فاطی ام❤️
یعنی به دست بچه ها میرسه بنظرت ؟

اره عزیزم اونکه حتماااا

ما بردیم آمنه

کیک و شیر و بستنی خریدیم

گفتن از سری بعد سوال کنید بعد بخرید.الان یخچالامون پر بستنیه

سری بعد سوال کردیم گفتن شیرخشک ar و سیب و موز برای بچه ها

بهتره جایی که میخواهید چیزی بدید سوال کنید که چی موجودی ندارن.اصلا کمک نقدی هم نکنید برای بچه ها خرید کنید.

اصلا اجازه دیدن بچه هارو نمی‌دن.خب منطقی هم هست بچه ها خوششون نمیاد شما دوست داری بچه خودت تو خونه باشه بیان دور از جونش ببخشید مثل حیوانات توی باغ وحش بازدید بشن و برن.

البته بعضی مراسمات هست مثل جشن ها توی محک هم اینطوریه که ورود عموم آزاده

محک هم روغن مایع فقط برنج ایرانی گوشت هم گوسفند زنده می‌بری خودشون سر می‌برند اسباب بازی هم میشه بدی.اما اجازه دیدن بچه ها رو نداری.اینا جاهایی بود که ما رفتیم و کمک کردیم

نوشتی میخوای به شیر خوارگاه کمک کنی، گفتم بهتره بری مثلا یه بچه رو انتخاب کنی همون شیرخوارگاه بعد به ...

متوجه حرفت نشده بودم ، ممنون توضیح دادی .

اینی که میگی شرایط خاصی داره ؟ یا نه فقط در حد همین کمک کردنه ؟

آخه انقدر همه دروغ میگن آدم نمیدونه چیکار کنه

نه عزیزم خیالت راحت چون فک نکنم واسطه ای بین اونا وشماباشه که به دستشون نرسه