2777
2789
عنوان

كيا هفته ششم بارداري هستن بيان

589 بازدید | 56 پست

تو سونو بهم گفت پنج هفته و سه روز هستي هماتوم هم نوشته بود دارم قطب جنيني هم ديده نشده😭بياين بگين سونو شما چطور بوده؟ 

براي هم دعا كنيم

من خودم حساب كردم هفته ٧ بودم

ولي دكتر سونو گفت هفته ٦

همه چي نرمال بود صداي قلبشم شنيده شد خداروشكر

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هماتوم داری باید استراحت کنی اصلا کاری نکنی نزدیکی اصلا وشیاف ...لکه بینی نداری

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
من خودم حساب كردم هفته ٧ بودم ولي دكتر سونو گفت هفته ٦ همه چي نرمال بود صداي قلبشم شنيده شد خداروش ...

خدارو شكر ان شاالله به سلامت بگذروني بارداري رو و سلامت بياد بغلت

براي هم دعا كنيم
نه لكه بيني ندارم دكترم از هفته قبل تا شنبه نيست.خودسرانه شياف بزارم؟

عكس سونوتو بزار

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

برای دیده شدن قطب جنینی وقلب ۵هفته زوده باید بالای ۷ هفته باشی ..ان شالله که سالم وسلامت ولی استراحت فقط استراحت به خاطر هماتوم

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
نه لكه بيني ندارم دكترم از هفته قبل تا شنبه نيست.خودسرانه شياف بزارم؟

خودسرانه که نه تلفنی هم جواب نمیده دکترت...من خودم هفته ی۶ لکه بینی داشتم زنگ زدم گفت برو شیاف بگیر استفاده کن تعطیل بود آخه.چندروز دیگه رفتم پیشش