ماش رو پاکن بشور بریز توی یه ظرف روش آب بریز طوری که آب روشو بگیره
سه چهار ساعت یکبار آبشو عوض کن بعد از دو سه روز سر جوانه ها که زد بیرون آبشو خالی کن دوباره آب بریز خالی کن که آب مونده توش نباشه
یه سینی یا یه ظرف متناسب با مقدار ماش ها انتخاب کن یه پارچه ی تمیزو آب بزن بذار کف ظرف طوری که نصف دیگشو تا بزنی بیاد روی ماش ها
ماش ها رو بریز توی ظرف صافش کن قطرش از یکسانت بیشتر نباشه پارچه رو بکش روش سه چهار ساعت یکبار آب بریز روش آب زیاد بریز که آب اضافشو خالی کنی بو نگیره
بعد دو روز تقریبا جوانه ها بلند می شه وقتی که بلند و خوب شد دیگه آب نریز روش تا خیلی خیس نباشه بریزش توی ظرف شیشه ای بذار یخچال
وقتی خیلی خیس نباشه و بریزی توی ظرف موندگاریش بیشتر می شه