2777
2789

ماش رو پاکن بشور بریز توی یه ظرف روش آب بریز طوری که آب روشو بگیره

سه چهار ساعت یکبار آبشو عوض کن بعد از دو سه روز سر جوانه ها که زد بیرون آبشو خالی کن دوباره آب بریز خالی کن که آب مونده توش نباشه

یه سینی یا یه ظرف متناسب با مقدار ماش ها انتخاب کن یه پارچه ی تمیزو آب بزن بذار کف ظرف طوری که نصف دیگشو تا بزنی بیاد روی ماش ها

ماش ها رو بریز توی ظرف صافش کن قطرش از یکسانت بیشتر نباشه پارچه رو بکش روش سه چهار ساعت یکبار آب بریز روش آب زیاد بریز که آب اضافشو خالی کنی بو نگیره

بعد دو روز تقریبا جوانه ها بلند می شه وقتی که بلند و خوب شد دیگه آب نریز روش تا خیلی خیس نباشه بریزش توی ظرف شیشه ای بذار یخچال

وقتی خیلی خیس نباشه و بریزی توی ظرف موندگاریش بیشتر می شه

ماش رو پاکن بشور بریز توی یه ظرف روش آب بریز طوری که آب روشو بگیره سه چهار ساعت یکبار آبشو عوض کن ب ...

جوانه ماش رو هم میشه پخت یا باید به صورت خاک استفاده کرد

کابرقدیمییبی ام!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوانه ماش رو هم میشه پخت یا باید به صورت خاک استفاده کرد

ترجیحا پخته نشه خواصش حفظ می شه مثلا سوپ که می پزی وقتی گازو خاموش کردی جوانه ها رو بریز توش یه همش بزن و بکش تو بشقاب

من خودم میارم ظرفشو سر میز هر کسی هر چقدر خواست برای خودش می ریزه رو غذاش با همه غذایی هم می خوریم

همه ی جوانه ها رو به این روشی که گفتم می تونی درست کنی

ترجیحا پخته نشه خواصش حفظ می شه مثلا سوپ که می پزی وقتی گازو خاموش کردی جوانه ها رو بریز توش یه همش ...

عزیزم جوانه ماش از نظر ارزش غذایی چه فرقی با خود ماش داره؟

کدوم رژیمی تر هستن؟

عزیزم جوانه ماش از نظر ارزش غذایی چه فرقی با خود ماش داره؟ کدوم رژیمی تر هستن؟

کلا جوانه ها خواص بسیار زیادی دارند فوق العاده اند

فکر کنم جوانه ماش کالریش زیاد نباشه ولی باز مطمئن نیستم