سلام خواهرا چقد بده آدم برادرشوهر و مادر شوهر پرو داشته باشه آخ دیگه دارم از حرص میترکم، چند وقتی اومدم خونه مادرشوهرم مهمون شدم خیلی خودم برا خونه خریدمیکنم که حالا مهمون شدم زشت نشه من خودم معلمم و شاغل یعنی یه برادر شوهر دارم 18سالشه اقد پرو هس که نگو تمام پول تو جیبی هاش از شوهرم میگیره روزی 10یا 5، مامانه هم خرج خونه رو از شوهر من میگیره، من دلم میسوزه اینا اقد بهش زور میگن ما عقدیم دیگه خودش زن داره اصن رعایت نمیکنن یه برادر شوهر دیگمم 25سالشه از اون نمیگیرن اصن نمیده بهشون زورشون رسیده به شوهر من، ای همه زحمت بکشه بده اینا آخرم طلب کارن میگن وظیفشه، درسته باید هرزگاهی بده ولی ن هر روز یعنی این چن وقتی که من مهمونم اینجا پرو بازیا شون دیدم من شوهرم خودش قسط داره اصلا رعایت نمیکنن وقتی ام به شوشو میگم میگه چکار کنم گناه دارن و...... به نظر شما من دارم بدجنسی میکنم آیا!! ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من جای شما باشم تا میتونم از شوهرم پول میگیرم واسه خودم طلا میگیرم هم پس انداز میشه هم پولی نمیمونه که واسه اونا خرج کنه بهترین کاره هیچ کدورتی هم پیش نمیاد
مادرشوهرم عاشق برادر شوهر وسطیه هس یعنی فقط اون، مثلا شوهر من بد غذاس هر غذایی نمیخوره بعد او روز ناهار یه چی بود که نمیخورد میگم مامان فلانی نمیخوره اینو میگه ها برادرشوهرت که میخوره بعد میخواس به شوشو غذا دو روز تو یخچال مونده بده بخوره که خیلیم همچین راغبش نبود دیگه خودشم پاشدم بهش غذا درس کردم اصن میخوام بمیرم وقتی میبینم ایطوری خرج خونه ازش میگیره غذا درست و استم جلوش نمیزاره