2777
2789
عنوان

چیکار کنم

107 بازدید | 14 پست

دوستان دیروز زنگ.زدم شرکت خدماتی ی خانوم امد خونه و راه پله رو تمیز کنه من چون بچه کوچیک دارم نمی تونستم همش دنبالش باشم ی مقدار طلای ریزه تو خونه داشتم مثل پلاک و ان یکاد و گردنی کوچیک برا بچه و ی ربع سکه که برا بچه فامیل کادو اورده بودن و اینا تو ی جعبه کوچیک تو کمد بود قبلش چک نکردم ولی وقتی زنه رفت زیاد حس خوبی بهش نداشتم رفتم سر کمد دیدم سکه نیست دوسه تا تیکه دیگه بود ولی سکه نبود هرچی می گردم پیدا نمی کنم نمی دونم این خانم برداشت اصلا نمی فهمم اعصابم خورد شده 

برو بهشون بگو

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم 

شکایت 

بگو که قبل اومدن این خانوم بود ولی بعدش دیگه سکه نیس 

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥
از قديم گفتن مالتو سفت بچسب مردمو دزد نكن تهمت نزن بايد قبلش چك ميكردي الانم كاري نميتوني بكني تما ...

اره حرفت درسته اتفاقا طلاهای خودم رو همه جمع کردم تو ی جای مطمین گذاشتم ولی این دوسه تیکه بچه از قبل تو کمد بودن دیگه دست نزدم می گم کاش اونا رو هم برداشته بودم چقد بی فکری کردم 

میگه قبلش چک نکردم  

😶

خوب بگرد شاید سرخورده افتاده جایی . تهمت نابخشودنی در درگاه خداوند . یکبار گوشواره نوه عمم گم شد همه ظنشون به یک نفر رفت که بی پول قسم خورد کسی باور نکرد . بعد مدتی که داشتن خونه رو تمیز میکردن دیدن سر خورد رفته افتاده گوشه اتاق زیر میز 

راه پله چیکار به کمد تو اتاق داره

را پله و خونه یعنی داخلم امد تو اتاقا گرد گیری و جارو زد نمی دونم این چند تیکه باهم بود الان سکه نیست فقط می گم اگه می خواست برداره شاید بیشتر بر می داشت از طرفی همه جا رو گشتم نیست و مطمینم اونجا گذاشتم 

خوب بگرد شاید سرخورده افتاده جایی . تهمت نابخشودنی در درگاه خداوند . یکبار گوشواره نوه عمم گم شد همه ...

وای خداداز دهنت بشنوه کاش پیدا بشه در ضمن من تهمت نزدم فقط اعصابم خورده گفتم اینجا بگم