2777
2789
عنوان

این چیزایی که تو نت نوشته ب ای تعیین جنسیت درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 22 پست
معلوم‌نیست دوست دارم پسر باشه ولی دختر هم شد خداروشکر

هرچی خیره بسپار به خدا خودش صلاحتو میدونه هرچی خودش داد ..سالم باشه همین

به خدا یه حرف کلیشه ای نیست سلامتی بچه خیلی مهمه.بعد از به دنیا اومد دخترم فهمیدم که چی به روزم اورد تا چند ماه که فهمیدم سالمه خدارو شکر.ان شاء الله هیچ وقت این استرسو درک نکنی که من کشیدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی خیره بسپار به خدا خودش صلاحتو میدونه هرچی خودش داد ..سالم باشه همین به خدا یه حرف کلیشه ای نیس ...

مرسی عزیزم ایشالله دختر شما هم‌سالم سلامت باشه همیشه

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
همچنین تو دلی شما....خدارو شکر دخترم سالمه خدارو هروز شکر میکنم واسه همچی😇بعد از ۹ ماه هم یه گل پسر ...

خدارو شکر ایشالله همیشه سالم سلامت زیر سایه پدر مادرشون بزرگ بشن😍😍😍😍😍

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

من تو هفته ی ششم عاشق کاهو با رب انار بودم 😂 روزی دو تا کاهو بزرگ رو میخوردم.. بعدش عاشق هندونه شدم.. الانم عاشق شیرینی جاتم .. بچمم دخمله 😍

حالت تهوعم زیاد داشتم ولی الان شکر خدا بهترم 😉

عشق آمدن را بلد است .. اما ماندن را باید یادش بدهی

من سراولی هم شیرین میخوردم هم ترش هردوشو خیلی دوس داشتم..پسر شد..الان کلا بالا میارم هرروز دشمن شیرینم عاشق ترش..نمیدونم میخواد چی بشع..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍