2777
2789
عنوان

باز بی بی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دیرفهمیدم،باید عمل میشدم حتما، دیگه الان حسابی حواسم هست،باکوجیکترین  تغییرمیرم سونو، ...

منم درد عجیبتر از پریود داشتم تو خیابون حالم بد شد. به خودم میپیچیدم. با آژانس رفتم خونه

علائم پریودی اوایل بارداری هست ..من کمردرد داشتم زیر دلم درد میکرد..سینه هام مثل قبل پریودی  حس ...

منم الان چند روزه همینجور. زیردلم درد داره ولی ترشح دارم ولی پریود نمیشم. یعنی چیزیه؟ 

میدونی چه وقتایی بیبی چک بعصی وقتا مثبت کادب میده

Hcg یا داروهای هورمونی مصرف کرده باشین برای بارداری

یا توی ادرارتون خون باشه

یا کیست داشته باشین

وگرنه محاله بیبی چک منفی رو مثبت نشون بده

سلام میشه بگی داروهای تنبلی تخمدانت چیا بودن مثلا امپولhcg نزدی که بیبی چک رو مثبت کادب نشون مید ...

سلام کپسول گلای وانس  چند تا تقویت کننده

دوماه قبل هم آمپول میزدم اولین باره تست اینجور شده ...نمیدونم والا شاید بخاطر قرصها باشه تا چهارشنبه دیگه صبر میکنم پریود نشدم باز آزمایش میدم

آمپولهای من HMG بودن

میدونی چه وقتایی بیبی چک بعصی وقتا مثبت کادب میده Hcg یا داروهای هورمونی مصرف کرده باشین برای باردا ...

داروی تنبلی تخمدان که مصرف میکنم تو ادرارم اصلی خونی نبود دکترم گفت یه کیست خیلی خیلی ریز داری که فعلا اصلی کاری بهش نداریم هر ماه سونو میدم برای تعیین تخمک گذاری