2777
2789
عنوان

باز بی بی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 50 پست

بازم یه هفته دیگه بتا بده،یه وقت خارج رحمی نباشه،منم بی بی هام هاله می انداخت،از دادم بتام دو بود،چندروز بدم پریود شدم باتاخیر،اخرین روز پریودم حتالم بدشد رفتیم بیمارستان،بتا گرفتن صدوخورده ای بود،سونو کردن چیزی تورحمم مشاهده نشد،بعد گفتن خارج رحمیه،من خیلب دیر فهمیده بودم بخاطرهمین لولمو از دست دادم،اگه زودتر میفهمیدم ممکن بود با دارو حل شه،خلاصه مراقب باش عزیزم،ان شالله که خدامعحزه کنه و اونیکه دلت میخواد بشه،

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم پریودی اوایل بارداری هست ..من کمردرد داشتم زیر دلم درد میکرد..سینه هام مثل قبل پریودی  حساس بودن. فک کردم پریود میشم .میخاستم روزش برم بیرون یک بسته نوار باز کردم یکی گذاشتم حس میکردم هر لحظه پریود میشم آخرم نشدم باردار بودم😆 یادش بخییییر

دختر همسایمون تا سه ماه اول حتی آزمایش خون هم داد بهش گفتن باردار نیستی کلیه درد و معده درد شدید گرفته بود مامانش به مامانم میگفت داروهایی که برای درد کلیه بهش میدن اثر نداره چکارش کنم مامانم گفت اگر باردار نیست بهش آویشن بده گفت نه آزمایش داده نبوده خلاصه ماه چهارم بارداری بعد از کلی دکتر عوض کردن برای درد کلیه و معده تو سونو فهمیدن بارداره و چهارماهه ست

بازم یه هفته دیگه بتا بده،یه وقت خارج رحمی نباشه،منم بی بی هام هاله می انداخت،از دادم بتام دو بود،چن ...

آره مثل من آزم 9بود گفت نیستی حتی پریود هم شدم لکه بینیم قطع شد. قرص جلوگیری میدادن قطع شه نمیشد. تا اینکه خودم شانسی رفتم سونو داخلی برای پرونده آن. گفت خارج رحمی. ولی با آمپول دفع شد

علائم پریودی اوایل بارداری هست ..من کمردرد داشتم زیر دلم درد میکرد..سینه هام مثل قبل پریودی  حس ...

دقیقا همین علایم رو دارم نوار میذارم موقع خواب یا اگه بخوام برم بیرون و همش حس میکنم الآنه که پریود بشم از بس زیر دلم درد میگیره

آره مثل من آزم 9بود گفت نیستی حتی پریود هم شدم لکه بینیم قطع شد. قرص جلوگیری میدادن قطع شه نمیشد. تا ...

من خیلی دیرفهمیدم،باید عمل میشدم حتما،

دیگه الان حسابی حواسم هست،باکوجیکترین  تغییرمیرم سونو،

من انقدم علایم بارداری داشتم،حالت تهوع،از بو سرخ کردنی و غذا بدم میومد،تیرکشیدن زیردل و کمر،خستگی،سرگیجه

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
من 9 بودم یک ماما گفت حامله نیستی. در صورتی که بودم. آغاز بالارفتن تیترم بود. حتی شک نکرد

زن همسایمونم گفت با آزمایش بتا گفتن باردار نیستی تا دکتر معاینه ام کرد اون فهمید باردارم