2777
2789

سلام الان دیدم یکی تو ت...ل پ ام داده 

الان اسکرینشو میذارم...جریانش چیه به نظرتون؟

واقعا برام ایدی فیک ساختن؟قبلنا اصلا مزاحم نداشتم ولی چندوقتیه کلیه پیام برام میاد...

شما میگین چیکار کنم؟یعنی بد بخت شدم رفت؟؟عکسامو برداشته باشن دیگه بدبختم...همه جا پخش میشن دیگه بامتنای بد...دوبارم تو گروه افعانیا اددم کرده بودن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

هرچقد خودتو حساس نشون بدی بدتره...باید بگی واسم مهم نیس این همه عکس تو اینستا وتل..اینم روش...و واقعا هم مهم نیس....

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68

انگار پشیمون شد ما رفتیم 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
دارم ميرما 🚶🏻‍♀️

یواش برو😁

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

بچه ها من چون تازه اومدم چیزی بلد نیستم...ببخشید...عکسم نفهمیدم چجوری بذارم...یه آیدی با یه اسم کاربری و بیو زشت(توهمون مایه های خالم و..) برام نوشته آیدی فیکتو ساختن میدونستی؟حالا این قصدش چیه؟