2777
2789

نمیتونم کلاس بفرستمش 

خب سوالام اینه 

از چی شرووع کنم 

پیج ،سایت ،کانالی ک،ه کمکم کنه ؟

وسایل کمک آموزشی ،کتاب ،فلش کارت و ..؟

منون میشم تجربیاتتون و در اختیارم بزارین 

پسرم ده سالشه ،کلاس نمیتونم بفرستم چون دوست داره موسیقی و ورزش هم بره ،از پس شهریه سه تا کلاس بر نمیام 

اها بازی که بشه اموزش داد،اپلیکیشن یا هر چیز دیگه ای 

خیلی نمیتونم تایپ کنم ،کی بوردم مشکل داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس بفرست مگر اینکه خودت معلم زبان باشی ک اونم‌باز کافی نیست چون بوده باید تو‌محیطیاد بگیره 

تدریس ب کودک در این سن نیاز ب اشنایی با متدهای خاصی داره   کلاس از همه راه ها بهتره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

واسش کتاب داستان خارجی در حد سنش بگیر. برو کتابفروشی پیدا میکنی. واسش فیلم زبان اصلی بگیر. خودش کم کم یاد میگیره. این روش مامان من بود جواب داد 😀 چون زمان ما کلاسای زبان زیاد به درد بخور نبودن. مامانم خودش دست به کار شد.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون

اگر خودت بخواي كار كني بايد زبانت خوب باشه و گرامر و مكالمه ت صحيح باشه وگرنه به اونم اشتباه منتقل ميكني 

انتشارات جنگل كتاباي زبان رو از پايه بيسيك داره تا اخررررر كه cdهم همراهشونه كه جملات رو واضح تكرار ميكننه

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
واسش کتاب داستان خارجی در حد سنش بگیر. برو کتابفروشی پیدا میکنی. واسش فیلم زبان اصلی بگیر. خودش کم ک ...

خانمی ببخشید شما از چه سنی فیلم زبان اصلی میدیدی و اینکه چند سال طول کشید تا کامل یاد بگیری یا بفهمی و کی تونستی صحبت کنی به زبان انگلیسی..

ببخشید خیلی سوال کردم اما اگه میشه راهنماییم کنید..واسه پسر۵ سالم میخوام بپرسم

خدای مهربونم دوستت دارم
خانمی ببخشید شما از چه سنی فیلم زبان اصلی میدیدی و اینکه چند سال طول کشید تا کامل یاد بگیری یا بفهمی ...

ما جنوبی هستیم واسه همین از وقتی کوچیک بودیم شبکه های کشورهای همسایه که برنامه کودک زبان اصلی پخش می کرد نگاه می کردیم. بعد قبل از دبستان رفتن، مامانم کتاب اموزش زبان فکر کنم اسمش گت ردی بود رو با نوار کاستش از مهد دوستش گرفت. خودش حروف الفبا فارسی و انگلیسی رو اموزش می داد. تمرین میداد. شعرای انگلیسی و فارسی رو می گفت حفظ کنید. بعد جایزه اش صدامونو ضبط می کرد. خیلی کارا می کرد. هر چی بزرگتر میشدیم. به اقتضای سنمون کتاب و وسیله بزرگ تری می گرفت. بعد دیگه کم کم راه افتادیم. واسه همین همیشه کارم راه می افتاد تو مدرسه دانشگاه. از وقتی نت اومد هم کم کم از نت مقاله انگلیسی می خوندم و مکالمه هم از اواخر دبیرستان شروع کردم. در مورد فیلم هم که فیلم های کشورهای همسایه رو تو نوجونی میدیم و حالا هر چی دیگه گیر میومد. اخه اونا هم سانسور می کنن. ولی دوبله نمی کنن. هر شب تقریبا می نشستیم نگاه می کردیم. همون فیلمایی که بعضیاشو ایران با دوبله پخش می کرد ما بدون دوبله نگاه می کردیم.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون

برنامه ی دروپس رو دانلود کن از اون یاد بده عااااالیه   عاشقشم من که      مث معلمه   اول کلمه ها اینا رو یاد میده  نوشتاری و تلفظی و حتی با عکس     بعد ازت میپرسه ببینه حفظ شدی یا ن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐