2777
2789
عنوان

سرفه های شدید خیلی ترسیدم 😕

940 بازدید | 18 پست

تقریبا دهروزه سرفه های شدیدی دارم هم خودم هم دوتا دخترام هرسه مون دکتر رفتیم که هرسه تامونو دکتر گفت آلرژیه دخترا خوب شدن ولی خودم با اینکه دوبار دکتر رفتم و کلی دارو خوردم اصلا خوب نشدم البته سری دوم داروهامو دیروز دکتر داد ولی از دیروز اصلا فرقی نکردم روزای اول سرفه هام خلط داشت ولی چندروزه خشک شده اصلا دوست ندارم شب بخوابم یعنی سرمو میزارم رو بالش سرفه هام شروع میشه تا صبح خواب ندارم 😔😔😔😔خیلی ترسیدم میگم نکنه بیماریه بدی داشته باشم توروخدا اگه کسی تجربه داره بیاد بگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من ودخترمم همینطور بودیم هفته پیش که دکتر رفتیم گفت عفونت ندارید ولی چون سرفه هامون ادامه پیدا ...

دکتر به منم کوآموکسی کلاو داده از دیروز میخورم همین علایمو داشتین؟؟؟؟

سلام.همسر منم پارسال اینطوری شد هرچی بهش گفتم دکتر درست حسابی برو نرفت که نرفت.تا اینکه یه دکتر فرستادش عکس از ریه و گفتن ریه هاش آب اورده و سریع عملش کردن.10 روز بعد مشخص شد سل ریوی داره.خیلی سختی کشید.اما خب درمان شد کاملا.نگفتم که بترسونمت.اما اگر همسرم پیشگیری میکرد موقع همون سرفه ها دیگه کارش به عمل نمیرسید.دکتر نادر غضنفری املشی متخصص ریه و فوق تخصص توراکس بهترین دکتر این زمینه و همسرمو بعده خدا اون نجات داد

سلام.همسر منم پارسال اینطوری شد هرچی بهش گفتم دکتر درست حسابی برو نرفت که نرفت.تا اینکه یه دکتر فرست ...

ای وای خوی من دوبار دکتر رفتم یعنی چندروز داروهامو بخورم اگه خوب نشد دوباره برم؟؟؟؟

وقتی دراز میکشم راه  نفسم یذره تنگ میشه و سرفه هام شروع میشه همینطور وقتی خسته میشم مثلا از پله ...

منم چند روزه اینجوری شدم شربت سیتریزن میخورم شبا هم بخور سرد گذاشتم تو اتاق من اینقد سرفه هام وحشتناکه بعد بوی خون بوی آهن میاد تو دهنم از شدت سرفه قفسه سینم درد میگیره دوروزه کمتر شده شربت میخورم

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸