2777
2789
عنوان

مادر شوهرم همش موزی بازی در میاره

622 بازدید | 40 پست

قبلاً هم تاپیک زدم مادر شوهرم یه آدمیه که همه فکر میکنم خیلی زن خوب و زرنگیه و خیلی به من محبت می‌کنه( چون مامانم پیشم نیست )همه فکر میکنم برام مادری می‌کنه در صورتی که خیلی بدجنسه با هام هیچ کاری برام نمیکنه تازه کلی زحمتم بهم میده بعدشم تیکه ها وکنایه هاشو بهم میزنه طوری که اصلا نمی‌دونم چطور جواب بدم موقع خرید و کارای عروسی هیچ کس کمکم نکرد میگفتن توران خانم که خیلی زرنگه خودش کارا را انجام میده در صورتی که همه چیز رو دوش خودم بودموقع جهیزیه چیدن هرچی که کاری بود من میکردم مثله توالت شستنو وو...توران خانم فقط وسایل نو را چیدمان میکرد تو خرید همش میگفت من نمی‌دونم من از همه جا بیخبر باید همه چیزو خودم بررسی میکردم اون فقط چیزایی که شوهرم باید می‌خرید حواسش بود چیزی بیشتر از اون قسمتی که خودش در نظر گرفته برندارم

میگم که....انتظار نداشتی که بیاد توالتو برات بشوره؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه که در ظاهر همه فکر میکنم خیلی محبت می‌کنه به من در صورتی که تو بارداریم وقتی ویار داشتم تو غربت یه بشقاب غذا برا پسرش نیورد که من نخوام بپزم با اون وضعم تازه دعوتم نمیکنه خونش همش فراری‌ها از اینکه بریم اونجا 

بزار بری سر زندگیش کم کم راهت می شی از دست دخالت هاش!!!   اونم چند صباحی رو دوره و می تازونه کم کم زمانش طی می شه!!!!

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!
خلاصه که در ظاهر همه فکر میکنم خیلی محبت می‌کنه به من در صورتی که تو بارداریم وقتی ویار داشتم تو غرب ...

شما تا میتونید فاصله تون رو حفظ کنید تا نتونن وارد حریمتون بشن

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

حالا من یه ماه دیگه زایمانمه شده برام کابوس چون همه فامیل فکر میکنم ایشون هستم من به کسی احتیاج ندارم در حالی که می‌دونم هیچ کاری نمیکنه و فقط میچزوندم یه قابلمه نمیزاره بجوشه رو گاز تازه خودشم اصلا نگفته من میام پیشت