2777
2789
عنوان

بهم میگفتن هشت ماهته؟بچه موش بدنیا میاری تا اینک دیروز رفتم سونو😑

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بچه بدنیا میاد یه نمره میدن بهش از وضعیت سلامتیش و همه چیزش...از ده نمره اس ...

آها آپکارُ میگی.

فک کردم نمره برای قد و وزنشو میگی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

خانواده شوهر من که سر بارداریام پدرمو دراوردن از بس بهم میگفتن حتما دوقلو داری بروز نمیدی .یا خواهر شوهرم که مجرده میگفت لابد کیسه ابت بزرگه که اینقدر شکمت گنده س .خلاصه همش پیگیر وزن بچه ان 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

خانواده شوهر من که سر بارداریام پدرمو دراوردن از بس بهم میگفتن حتما دوقلو داری بروز نمیدی .یا خواهر ...

بخدا منو ببیینی نه باد اوردم نه دماغم گنده شده نه چاق شدم..هرچی میخورم به بچم میره ...همه لباسام سایزمه...ینی هرچییییی باشه یه نفر پیدا میشه حرفشو بزنه....بخدا همش استرس داشتم نکنه ضعیف باشه😢😢😢 اینقدر تو گوش شوهرم میگفتن خاله هاش ....وقتی شوهرم وزنشو شنید میگف اقای دکتر واقعا دو کیلوعه😁😁😁😁 بیچاره باورش نمیشد بعدش هی دم ب دیقه میگف ماشالله ماشالله😂😂😂😂😂

خانمها وزن نی نی من تو 28 هفته 1200 بود خوبه؟؟ 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
بخدا منو ببیینی نه باد اوردم نه دماغم گنده شده نه چاق شدم..هرچی میخورم به بچم میره ...همه لباسام سای ...

بله متاسفانه در مملکت ما بجز امارگیری کار دیگه ای نیس که مردم مشغول باشن .من که بجات بودم اصلا بهشون جزییات سونو را نمیگم‌تا بترکن .کلا همیشه یزارشون توی خماری .مثلا بچه ت به دنیا اومد .راجع به قد و وزن پرسیدن بگو خدا را شکر همه چیش اندازه س .هیچوقت عدد بهشون نگو .هر وقت هم گفتن انگار چاقه یا لاغره یا هر چی بگو نه همون اندازه س که باید باشه 

خانمها وزن نی نی من تو 28 هفته 1200 بود خوبه؟؟ 

بیشتر جنینا توی ماه اخر اوج وزنگیریشونه.ولی با اینحال وزن بچه ت خوبه 

بیشتر جنینا توی ماه اخر اوج وزنگیریشونه.ولی با اینحال وزن بچه ت خوبه 

ممنونم گلم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن