mohadeseheftekhary مدیر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 850 عنوان نودل خورا بیان | مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 100 پست ای کسانی که نودل میخورید...بیاید بگید چجوری درست می کنین نودل و با چی میخورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هعی به ارواح حدم...نیستی در جدّم 1398/03/13 | 18:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohadeseheftekhary مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 850 منم میندازم تو آبجوش یکم پیاز سرخ کرده و رب و سیب زمینی سرخ کرده هم میریزم با ادویه میخورم.یه بارم ک ... خوب میشه به ارواح حدم...نیستی در جدّم
mohadeseheftekhary مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 850 اول اب جوش میارم بعد میریزمش تو اب جوش با ادویه ش بعد قارچ و ذرت و رب و نمک و فلفل و فلفل دلمه و هو ... داداشت خیلی نقش مهمی رو ایفا میکنه.حالا خوب میشه با هویج؟تو اب جوش میریزی یا جدا از نودل میذاری بپخن؟ به ارواح حدم...نیستی در جدّم
لاجوردی۲۰۱۹ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 4024 نمیدونم تا الانم هیچ ترکیبی رو ندیدم بجز ابجوش باهاش خوشمزه باشه امروز اومدم مثلا ابتکا ... 😆. من بعصی وقتا سبزیجات ذرت و هیج و اینا میریزم
narges6819 عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1480 من قبلا موادو طبق ادویش درست میکردم مثلا با طعم گوشت: پیاز،گوشت چرخکرده،فلفل دلمه های رنگی،گوجه درست میکردم به آب نودل اضافه میکردم میخوردم عالی بود.یا واسه طعم سبزیجاتش کدوسبز،پیاز،گوجه گاهی اوقات شلغم و ... اضافه میکردم عالی بودن.ولی الان فقط آبجوش. "السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد میدانست اولینها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمیدانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسین❤خواهد شد. سیاوش رودکلی
mohadeseheftekhary مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 850 خالی اکثرا وقتایی که مامانم نیس میذاری تو ابجوش میپزع دیگع😌 توام دور از چشم مامانت میپخیش به ارواح حدم...نیستی در جدّم
محبووب عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 2414 خوب میشه معمولی میشه .وقتی فیلم کره ای میبینم هوس میکنم درست میکنم
اردی۷۱بهشت عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6785 هرچی دلت میخواد بهش اضافه کنمیتونی پیاز خورد کنی بعد قارچم روش سرخ کنی و یکمی رببعد آبجوشت رو بریزی ونودل رو لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط خدایا شکرت
زیییییییییبا عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 33807 سالاد کلمشوبلدی درست کنی کلم رو ریز خورد میکنم یا رنده.بعد هویجم رنده میکنم یه کم.توی سس یه کم ماست و شکر میریزم انقد که شیرینیش رو دوس داشته باشم با کلم و هویج قاطی میکنم. من همین یه دونه ام!
mohadeseheftekhary مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 850 من قبلا موادو طبق ادویش درست میکردم مثلا با طعم گوشت: پیاز،گوشت چرخکرده،فلفل دلمه های رنگی،گوجه درست ... اع چرا تغییر رویه دادی؟؟؟خوب میشد؟با گوجه؟ به ارواح حدم...نیستی در جدّم
اردی۷۱بهشت عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6785 خودشم یه ادویه طعم دار داره میریزی لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط خدایا شکرت
hanaaaaiiii عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 18156 داداشت خیلی نقش مهمی رو ایفا میکنه.حالا خوب میشه با هویج؟تو اب جوش میریزی یا جدا از نودل میذ ... جه کنیم با این داداشای زور گو و عاشق نودلعزیزم همه رو خالم میریزم تو اب جوش با همون نودل میجوشه اماده میشهواقعا معرکه میشه عزیزم
miow عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1405 توام دور از چشم مامانت میپخیش نع بابا خودش میذاره رو اپن میگه بخور😐😂 [مَن اون گُل وحشیام که خآر دارعِ_𝙼𝚒𝚘𝚠]
mohadeseheftekhary مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 850 کلم رو ریز خورد میکنم یا رنده.بعد هویجم رنده میکنم یه کم.توی سس یه کم ماست و شکر میریزم انقد که شیری ... خوشمزه میشه؟ به ارواح حدم...نیستی در جدّم
اردی۷۱بهشت عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6785 من خیلی دوس دارممممساده هم درستش میکنم.نودل و آبجوش و ادویه ش لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط خدایا شکرت
mohadeseheftekhary مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 850 نع بابا خودش میذاره رو اپن میگه بخور😐😂 اعععععععععععععععععععععععععععععععععععع عاشق مامانت شدم مامان من از دوکیلومتری بسته شو ببینه با تفنگ میزنتش به ارواح حدم...نیستی در جدّم