2777
2789
عنوان

نودل خورا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 100 پست
اول اب جوش میارم بعد میریزمش تو اب جوش با ادویه ش بعد قارچ و ذرت و رب و نمک و فلفل و فلفل دلمه و هو ...

داداشت خیلی نقش مهمی رو ایفا میکنه.حالا خوب میشه با هویج؟تو اب جوش میریزی یا جدا از نودل میذاری بپخن؟

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا موادو طبق ادویش درست میکردم مثلا با طعم گوشت: پیاز،گوشت چرخکرده،فلفل دلمه های رنگی،گوجه درست میکردم به آب نودل اضافه میکردم میخوردم عالی بود.

یا واسه طعم سبزیجاتش کدوسبز،پیاز،گوجه گاهی اوقات شلغم و ... اضافه میکردم عالی بودن.

ولی الان فقط آبجوش.

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی
سالاد کلمشوبلدی درست کنی

کلم رو ریز خورد میکنم یا رنده.بعد هویجم رنده میکنم یه کم.توی سس یه کم ماست و شکر میریزم انقد که شیرینیش رو دوس داشته باشم با کلم و هویج قاطی میکنم.

من همین یه دونه ام!
من قبلا موادو طبق ادویش درست میکردم مثلا با طعم گوشت: پیاز،گوشت چرخکرده،فلفل دلمه های رنگی،گوجه درست ...

اع چرا تغییر رویه دادی؟؟؟خوب میشد؟با گوجه؟

داداشت خیلی نقش مهمی رو ایفا میکنه.حالا خوب میشه با هویج؟تو اب جوش میریزی یا جدا از نودل میذ ...

جه کنیم با این داداشای زور گو و عاشق نودل

عزیزم همه رو خالم میریزم تو اب جوش با همون نودل میجوشه اماده میشه

واقعا معرکه میشه عزیزم 

نع بابا خودش میذاره رو اپن میگه بخور😐😂

اعععععععععععععععععععععععععععععععععععع عاشق مامانت شدم مامان من از دوکیلومتری بسته شو ببینه با تفنگ میزنتش